Houten garage

Hoenderloo

Vanaf € 3500

Houten garage Hoenderloo. Eenvoudige garage/berging met overkapping, die op unieke wijze aan de rand van het water is geplaatst. En dat geheel naar de wensen van de klant!

Product beschrijving

Breedtemaat: 600 cm
Dieptemaat: 300 cm
Wandhoogte: 250 cm
Nokhoogte: 410 cm
Wandbekleding: regelwerk met daarop lariks potdeksel
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: balklaag met daarop vellinghout en EPDM
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Op de Veluwe hebben wij in Hoenderloo een beeldige garage gerealiseerd. Wat opvalt aan deze garage is dat het zwarte hout een schitterend contrast geeft met de witte kozijnen. Ook de houten staanders staan er prachtig bij.

We hebben het dak doorgetrokken naar voren zodat er een kleine overkapping ontstaat. Hierdoor is er sneller schaduw en dat kan zeer aangenaam zijn tijdens de hete zomerdagen.

De garage is voorzien van een plat dak. Het platte dak geeft het een strakke en moderne uitstraling. Het voordeel van een plat dak is dat het een vrij eenvoudige constructie heeft. Hierdoor zijn er minder materialen nodig en kan dat kosten besparen! Ook kan dit geïsoleerd worden waardoor het zowel in de zomer als in de winter een aangename temperatuur heeft.

ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Lariks potdeksel. Het voordeel hiervan is dat het een geheel dichte wand is. Ook is het Lariks potdeksel een trend op dit moment voor wanden en schuttingen. Naast dit alles is het ook duurzaam. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het onderhoudsarm is en een lange levensduur heeft. Hierdoor hebben onze klanten extra lang plezier van hun garage.

Voor de kozijnen is hardhout gebruikt. Dit is een duurzaam en sterk materiaal doordat het hout erg compact is. Het is bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.