Houten Garage

Heerenveen

Vanaf € 26.995

Houten garage Heerenveen. Deze houten garage is een eenvoudige garage voorzien van dakpannen en drie wanden. Door de mooie gebintenconstructie heeft het geheel een mooie uitstraling. Daarnaast verkleurd het hout mooi met het omliggende bos mee.

Product beschrijving

Breedtemaat: 900 cm
Dieptemaat: 600 cm
Wandhoogte: 250 cm
Nokhoogte: 500 cm
Wandbekleding: regelwerk met daarop Lariks gevelbekleding
Dakvorm: Schildkap
Dakbedekking: Dakpannen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

In Friesland hebben wij in Heerenveen een prachtige garage gerealiseerd. Wat gelijk opvalt is de robuuste uitstraling van de garage. De houten staanders geven een schitterend contrast met het hout. De voorzijde van de garage is volledig open waardoor er een overkapping is ontstaan. Dit is perfect te gebruiken als carport voor drie voortuigen. Dat wilden de klanten graag.

De garage is voorzien van een prachtig en uniek dak. Het wordt ook wel een schildkap genoemd. Het voordeel hiervan is dat een goede hemelwaterafvoer heeft. Ook sneeuw kan makkelijk van het dak af schuiven. Een schildkap is zeer goed bestand tegen stormen en hevige windstoten.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Lariks regelwerk. Lariks heeft een schitterende warme kleur. Ook heeft het een rechte nerf en een gelijkmatige structuur. Door de tijd heen zal dit houtsoort gaan vergrijzen waardoor het schitterend zal staan bij de omgeving. Ook is het een duurzaam houtsoort. Onze duurzame materialen hebben naast dat het goed is voor het milieu andere voordelen. Het heeft een lange levensduur waardoor de klanten extra lang plezier kunnen hebben van de garage. Een ander voordeel is dat het onderhoudsarm is wat veel kosten kan besparen.

Voor de kozijnen is gebruik gemaakt van Hardhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal doordat het hout erg compact is. Het is bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden. Ook dit is een duurzaam materiaal waardoor ook dit zeer lang mee gaat.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu