Garage

Prinsenbeek

Vanaf € 7.000

De schitterende uitstraling van deze garage valt meteen op. De strakke en moderne look komt door meerdere factoren. Doordat de garage niet voorzien is van ramen en een blind bevestigde deur heeft krijg je het strakke effect. Maar ook het zwarte hout in contrast met de witte staanders.

Product beschrijving

Breedtemaat: 320 cm
Dieptemaat: 280 cm
Wandhoogte: 270 cm
Nokhoogte: 300 cm
Wandbekleding: Zweeds rabat
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: N.V.T

Plattegrond

Houten garage Prinsenbeek

In het dorp Prinsenbeek hebben wij een prachtige garage gerealiseerd. Wat gelijk opvalt is de uitstraling. De zwarte planken geven een prachtig contrast met de witte kleur. Het contrast met het platte dak zorgen voor een strakke en moderne uitstraling. Precies zoals de klant wilde. Het voordeel van een plat dak is dat het een vrij eenvoudige constructie heeft waardoor er minder materiaal nodig is en kosten kan besparen. Ook kan een plat dak goed geïsoleerd worden. Hierdoor is het zowel in de zomer als in de winter een aangename temperatuur.

De garage is voorzien van een blind bevestigde deur. Dit houdt in dat de deur niet zichtbaar is. Ook is de garage niet voorzien van ramen. Dit samen zorgt voor een extra strakke uitstraling.

De beschikbare ruimte hebben wij optimaal benut. Hierdoor hebben wij zoveel mogelijk opslagruimte gecreëerd.

Ontwerp

De garage is vervaardigd uit Zweeds Rabat. Dit heeft meerdere voordelen want naast dat het winddicht is heeft het ook een waterdichte functie. Ook is Zweeds Rabat zeer sterk en stroomt hemelwater gemakkelijk naar beneden. Hierdoor blijft het hout lange goed en is het onderhoudsarm.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.