Garage

Harderwijk

Vanaf € 45.000

Deze garage hebben wij gerealiseerd en heeft een prachtige uitstraling. De strakke en moderne look past perfect bij de woning van de klanten. Hoewel het een prachtige garage is, is het ook schitterend in de avond. Dit komt door de spots die wij hebben aangebracht.

Product beschrijving

Breedtemaat: 950 cm
Dieptemaat: 750 cm
Wandhoogte: 270 cm
Nokhoogte: 300 cm
Wandbekleding: Thermowood
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren:

Plattegrond

Houten garage Harderwijk

Dicht bij het water in Gelderland hebben wij in de stad Harderwijk een prachtige garage gerealiseerd. En dat geheel naar de wensen van de klant! De garage heeft een strakke en moderne uitstraling. Iets wat de klant graag wilde. De uitstraling komt door het platte dak. Maar ook door de staanders. Het zijn geen robuuste staanders waardoor het geen landelijke look heeft.
De garage is voorzien van een grote overkapping. Perfect voor een auto. Er is voldoende ruimte voor opslag en een auto onder de overkapping. Naast de overkapping is een grote opslagruimte gecreëerd. Hierdoor hebben wij de beschikbare ruimte optimaal benut.

Voor een extra luxe sfeer hebben wij spots aangebracht. In de avond is hierdoor voldoende licht en zorgt het voor romantische sferen.

Ontwerp

De gevelbekleding van de schuur is vervaardigd uit Thermowood. Thermowood is behandeld tegen schadelijke invloeden zoals vocht. Dit houtsoort is betaalbaar en makkelijk te plaatsen. Ook is het een duurzaam houtsoort. het voordeel van onze duurzame materialen is dat het onderhoudsarm is. Ook heeft het een lange levensduur. Een uniek detail van Thermowood is dat het door de tijd heen een klein beetje kan vergrijzen. Hierdoor staat het schitterend bij de omgeving en de natuur.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.