Garage

Doornspijk

Vanaf € 65.000

De schitterende garage is van veel voorzien. Naast de prachtige landelijke uitstraling heeft de garage een zolder voor extra opslagruimte en heeft het een veranda. Hierdoor hebben wij een zitplek gecreëerd. Door de hoeveelheid ramen komt er genoeg daglicht naar binnen.

Product beschrijving

Breedtemaat: 500 cm
Dieptemaat: 800 cm
Wandhoogte: 250 cm
Nokhoogte: 450 cm
Wandbekleding:
Dakvorm: Puntdak
Dakbedekking: Kunststof dakpannen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Kunststof

Plattegrond

In Gelderland hebben wij deze prachtige garage gerealiseerd. Wat gelijk opvalt is de landelijke uitstraling. Door de kleur van de wandbekleding geeft het een natuurlijke uitstraling. De horizontale planken geeft een prachtig contrast met het stukje muur en de zwarte dakpannen. Doordat het dak is doorgetrokken ontstaat er een overkapping. Hier hebben wij een prachtige veranda van gemaakt.

De ruimte hebben wij optimaal benut. Doordat wij een puntdak hebben gerealiseerd is er ruimte ontstaan voor een zolder. Hierdoor is er extra bergingsruimte.

Ontwerp

De garage is voorzien van een zadeldak. Het voordeel van een zadeldak is dat het goed geïsoleerd is en hierdoor meer ruimte ontstaat voor een zolder. Ook geeft dit een landelijke uitstraling. Iets wat de klanten graag wilden! Een ander voordeel is dat het een zeer goede waterafvoer heeft door de hellende constructie. Een zadeldak is ook goed bestand tegen hevige windstoten.

voor de kozijnen is hardhout gebruikt. Dit is een duurzaam houtsoort. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het lang mee gaat en ook nog eens onderhoudsarm is. Ook is het een zeer sterk hout. Dit komt doordat erg compact is. hardhout is bestemd tegen alle weersomstandigheden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.