Atelier Lisse

Vanaf € 40.000

Het schitterende atelier valt meteen op door het contrast met de witte kozijnen en het prachtige hout. Wij hebben dit atelier gerealiseerd naar alle wensen van de klant. Door de lange levensduur van het duurzame hout hebben de klanten er extra lang plezier van.

Product beschrijving

Breedtemaat: 450 cm
Dieptemaat: 480 cm
Wandhoogte: 280 cm
Nokhoogte:
Wandbekleding: Western Red Cedar
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Houten tuinkantoor, atelier Lisse

In de provincie Zuid-Holland hebben wij in het plaatsje Lisse een prachtig atelier gerealiseerd. Wat meteen opvalt zijn de witte kozijnen met het schitterende hout. Het atelier staat op een verhoging. Het platte dak geeft een strakke en moderne uitstraling. Het voordeel van een plat dak is dat het goed geïsoleerd kan worden. Ook heeft het een eenvoudige constructie waardoor er minder materiaal nodig is. Hierdoor kan het veel geld besparen. Doordat de voorzijde van een riante hoeveelheid grote ramen voorzien is, zorgt dit ervoor dat er genoeg daglicht naar binnen kan. Ook geeft dit een ruimtelijk effect.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Western Red Cedar. Dit is Canadees naaldhoutsoort. Het is een lichtgewichtig houtsoort waardoor het werken en monteren van dit houtsoort erg gemakkelijk maakt. Daarnaast heeft Western Red Cedar een schitterende uitstraling. Het heeft een mooie tekening en bevat een prachtige kleurschakering. De kleuren variëren tussen chocoladebruin, roodbruin en een lichtgele uitstraling. Naast de prachtige uitstraling is het ook nog eens een duurzaam houtsoort. Het voordeel van al onze duurzame materialen is dat het onderhoudsarm is. Ook heeft het een lange levensduur. Hierdoor hebben de klanten extra lang plezier van het atelier.

De kozijnen bestaan uit Hardhout. Doordat Hardhout een compact houtsoort is, is het zeer sterk. Hierdoor kan Hardhout tegen alle weersomstandigheden. Ook is het net als de gevelbekleding een duurzaam houtsoort en gaat het dus lang mee en is het onderhoudsvriendelijk. Een ander voordeel van Hardhout is dat het zeer isolerend is.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.