Aanbouw

IJsselmuiden

Gallerij

Aanbouw

IJsselmuiden

Vanaf € 18.000

De overkapping te IJsselmuiden is uitgevoerd met een prachtige glazen dak. Hierdoor heeft de overkapping een prachtige uitstraling en kan de overkapping al eerder in het jaar gebruikt worden. Daarnaast zorgt de overkapping voor een prettige plaats om buiten te kunnen zitten ook als het regent.

Product beschrijving

Breedtemaat: 600 cm
Dieptemaat: 300 cm
Wandhoogte: 250 cm
Nokhoogte: 300 cm
Wandbekleding: Modiwood
Dakvorm: Lessenaar dak
Dakbedekking: Glas
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Aluminium

Plattegrond

De terrasoverkapping IJsselmuiden is uitgevoerd met twee Modiwood zijwanden. Hierdoor wordt de overkapping als het ware een echte verlenging van de bestaande woning, waar al vroeg in het jaar genoten kan worden van het buitenleven.

Een terrasoverkapping kan volledig uitgerust worden met zijwanden, zodat u nog vaker in het jaar kunt genieten van het buitenleven. Door de voorwand te voorzien van een glazen schuifwand systeem, kunt u het geheel in koudere periodes afsluiten, zodat u hier tijdens de koudere periode kunt zitten. Zodra het warmer wordt kan het geheel open zetten, waardoor het comfort als het zeer warm is ook toeneemt.

Verder kan de overkapping worden voorzien van de benodigde zijwanden, waardoor het geheel afgesloten kan worden. Hierdoor neemt het comfort van de overkapping nog verder toe en wordt het een echte verlenging van de woning waar eventueel het hele jaar genoten kan worden van de frisse buitenlucht.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu