Aanbouw

Diever

Gallerij

Aanbouw

Diever

Vanaf € 40.000

Deze duurzame aanbouw staat in een bosrijke omgeving en heeft een strakke uitstraling door de wandbekleding. Het zal door de tijd heen vergrijzen en geeft dan ook een prachtig contrast met de witte kozijnen.

Product beschrijving

Breedtemaat: 1000 cm
Dieptemaat: 800 cm
Wandhoogte: 270 cm
Nokhoogte: 300 cm
Wandbekleding: Dumowood
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Houten aanbouw, atelier, mantelzorgwoning, tuinkantoor Diever

In een prachtige bosrijke omgeving hebben wij in Diever een prachtige aanbouw gerealiseerd. Het unieke aan deze aanbouw is dat we rekening hebben gehouden in het ontwerp met de omgeving en natuur. Doordat de woning tussen de bossen en struiken staat hebben is ervoor gekozen om hout te gebruiken dat door de tijd heen zal gaan vergrijzen. Ook is de aanbouw voorzien van een riante hoeveelheid ramen zodat er genoeg uitzicht is. Een ander voordeel van de grote raampartijen is dat er op deze manier voldoende daglicht naar binnen kan schijnen.

Ontwerp

De wandbekleding is vervaardigd uit WaxedWood. Dit is een duurzaam houtsoort. Het voordeel van WaxedWood is dat het een lange levensduur heeft. Hierdoor heeft de klant extra lang plezier van de aanbouw. Waxedwood is onderhoudsarm. Het wordt vacuüm geïmpregneerd tegen houtaantasting. Hierdoor heeft het een waterafstotende werking. Dit houtsoort zal door de tijd heen vergrijzen.

Voor de kozijnen is hardhout gebruikt. Dit is een compact houtsoort waardoor het zeer sterk is. Het is dan ook tegen alle weersomstandigheden bestemd. Ook is het een duurzaam houtsoort waardoor het onderhoudsvriendelijk is en een lange levensduur heeft.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu