Werkwijze

Start van de bouw:
Goed verblijven werkt voor u om het meest geschikte bouwwerk voor u te kunnen bouwen. De gewenste bouwwerken zoals de recreatiewoning, mantelzorgwoning, gastenverblijf, tuinkantoor, atelier of garage wordt volledig aangepast aan uw wensen. Om tot het punt van realisatie te komen, volgen wij een klein set aan stappen zoals hieronder weergegeven.

Stap 1: Inventariseren wensen en eisen
De eerste stap in het proces van de realisatie van uw goed verblijf, is het inventariseren van uw wensen. Aan de hand van deze wensen kunnen wij u gericht verder helpen.

Stap 2: Offerte

Aan de hand van uw eisen maken wij voor u een offerte welke overeenkomt met uw wensen. Daarbij ontvangt u verder ook een sfeerimpressie welke een goed beeld geeft van uw wensen.

Stap 3: Productie

Zodra er een order is ontvangen zal de productie worden ingepland en worden gestart. Het bouwwerk wordt volledig prefab geproduceerd waardoor het op de bouwplaats zeer snel gebouwd kan worden.

Stap 4: Bouwen op locatie

Het bouwen gebeurt vrij snel door het gebruik van de prefab methode. Hierdoor wordt het bouwwerk als een bouwpakket, welke tijdens stap 3 is voorbereid, gebouwd. Hierdoor kan het bouwwerk op locatie zeer snel gebouwd worden.

Stap 5: Genieten

Nadat het bouwwerk is gebouwd wordt deze opgeleverd en kunt u beginnen met genieten in/van uw bouwwerk. Doordat Goed Verblijven u kan ontzorgen, kunt u optimaal genieten van het bouwwerk.

Start het proces hier;

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Werkwijze

  • Duidelijk
  • Meedenkend vermogen
  • Praktisch

Gerelateerd

Menu