Logo Goed Verblijven

Waarom Goed Verblijven?

WAAROM GOED VERBLIJVEN?

Goed Verblijven is sterk in het gehele bouwproces van houten bouwwerken. Onze specialisten staan klaar om u geheel te ontzorgen, van ontwerp tot de realisatie van uw verblijf.  Ook als er vergunningen nodig zijn hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regen de vergunningsaanvraag en gaan zo nodig in overleg met de gemeente. Doordat wij een klein team zijn bent u verzekerd van persoonlijke aandacht, zodat u zich bij ons geen nummer voelt. Wij geven u graag alle vertrouwen om uw idee waarheid te maken. Van garage tot compleet geïsoleerde recreatie- of mantelzorgwoning,  tuinkantoor of een ander buitenverblijf Door ons maatwerk is alles mogelijk. Op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina, waar afgeronde projecten worden uitgelicht.

BOUWWERKEN OP MAAT

Bij Goed Verblijven is er geen standaard. De producten worden allemaal volledig op maat geproduceerd.

Wanneer u de wensen heeft m.b.t. het realiseren van een houten bouwwerk kunt u ons telefonische benaderen of een aanvraag/mail sturen met uw wensen. Om u te voorzien van de juiste informatie vragen wij bij voorkeur naar het volgende:

  • Opsomming van uw wensen;
  • Referentie foto’s van uw wensen/of u refereert naar modellen op de website;
  • Schets (paar ruwe lijnen) met gewenste oppervlakte, positie ramen/deuren etc.;
  • Foto huidige situatie.

Wanneer u de wensen/uitvoering nog niet duidelijk heeft ook geen probleem dan gaan wij graag met u in gesprek om zodoende tot een mooi ontwerp te komen. Mailt u ons gerust op info@goedverblijven.nl

KORTE LIJNEN

Een klein en hecht team betekent werken met korte lijnen, zodat u gegarandeerd de service krijgt die u verdient. Zo kunnen wij niet alleen onder ons team helder communiceren, maar ook naar u als klant. Van begin tot het eind van het gehele bouwproces weet u precies waar u aan toe bent, doordat wij elke stap van ontwerp tot bouw met u doorlopen. Ook eventuele obstakels tijdens het gehele proces hoeft u zich geen zorgen om te maken. Wij pakken dit direct op en komen snel tot een oplossing. Zo kunt u niet alleen in de toekomst zorgeloos genieten van uw verblijf, maar hoeft ook tijdens de realisatie hiervan geen onnodige stress te ervaren.

Mantelzorgwoning in Boskoop

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

betaalbaar tuinkantoor Maarn

Betaalbaar tuinkantoor

Bekijk voorbeeld

Een betaalbaar tuinkantoor is een trend die al een tijdje in opkomst is. Veel mensen werken tegenwoordig vanuit huis en het is belangrijk om een rustige en productieve werkplek te hebben. Een tuinkantoor vormt hier de ideale oplossing voor.

Kangoeroewoning bouwen

Wat is een kangoeroewoning?

Bekijk voorbeeld

Een kangoeroewoning is een woning die bestaat uit twee zelfstandige wooneenheden. De naam is afgeleid van een kangoeroe die zorgt voor het jong (de zorgbehoevende) in de buidel. Lees deze blog voor meer informatie!