Logo Goed Verblijven

Wat betekent volledig ontzorgen bij Goed Verblijven?

Volledig ontzorgen
Wilt u een buitenverblijf, dan is het natuurlijk belangrijk dat deze aan uw wensen voldoet. Goed Verblijven zorgt hier graag voor, waarbij wij u al het werk uit handen nemen. Samen met u kijken we naar wat er mogelijk is om uw droom te verwezenlijken. Met al uw wensen in acht maken wij niet alleen een ontwerp, maar zorgen wij er ook voor dat uw verblijf wordt gebouwd.

De volledige bouw kan Goed Verblijven verzorgen waarbij naast het bouwwerk, zoals een recreatiewoning/mantelzorgwoning/tuinkantoor of woning ook de vlonder, tuin, vloerafwerking verzorgd kunnen worden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Mantelzorgwoning in Boskoop

The Sky is the Limit

Kortom veel is mogelijk in houtbouw, naast de vele varianten, bouwwijzen en mogelijkheden is ook een compleet concept mogelijk. Naast de bouw van uw recreatiewoning, mantelzorgwoning of woning kan Goed Verblijven, indien gewenst, ook de tuin, aankleding woning en alle andere zaken regelen.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Tiny house bouwen

Microwoning of Tiny House bouwen: leven in een kleine ruimte

Bekijk voorbeeld

Op de huidige woningmarkt is het steeds moeilijker om een huis te vinden. Daarom wordt er tegenwoordig vaker gekozen voor kleiner wonen.

betaalbaar tuinkantoor Maarn

Betaalbaar tuinkantoor

Bekijk voorbeeld

Een betaalbaar tuinkantoor is een trend die al een tijdje in opkomst is. Veel mensen werken tegenwoordig vanuit huis en het is belangrijk om een rustige en productieve werkplek te hebben. Een tuinkantoor vormt hier de ideale oplossing voor.