Logo Goed Verblijven

Wat zijn de mogelijkheden voor binnenafwerking?

Binnenafwerking
De binnenafwerking van uw bouwwerk kan op vele manieren uitgevoerd worden. De keuze is volledig aan u, maar om u een goed beeld te geven van enkele van enkele mogelijkheden vind u hieronder de uitwerking van de opties.

Inhoudsopgave
Meranti multiplex
Vellingdelen
Gips
Stucwerk
Walls 4 you
Agnes One Step
Traditionele tegels
Fibo Trespo
Balklaag met vellingdelen
Agnes One Step dakplaten

Het belang

Er zijn veel verschillende soorten binnenafwerking, maar waarom is een goede afwerking nu belangrijk? Dit zorgt namelijk voor een strak uiterlijk van uw interieur, wanneer iemand bij u binnenkomt zal de verfijnde afwerking als eerste in het oog vallen. Wij helpen u van a tot z om tot een goede keuze te komen.

Mantelzorgwoning

Meranti multiplex
Meranti multiplex platen zijn breed inzetbaar voor de binnenzijde van vrijwel alle bouwwerken. De bewerking van deze wandbekleding is mogelijk zonder enkele problemen.

Het oppervlak van de platen is zeer glad. De platen zijn verder uitstekend te bewerken door te vrezen, zagen, schuren en lijmen. Hierdoor is het een uitstekende ondergrond voor bijvoorbeeld behang.

Vellingdelen
Vellingdelen zijn een veelgebruikte wandbekleding en plafond afwerking. De delen worden prachtig in elkaar geschoven waardoor gemakkelijk grote delen kunnen worden bekleed met deze planken.

Vellingdelen bestaan uit een V-groef en een bijpassende Veer (ook bekend als messing). De delen passen hierdoor prachtig in elkaar waardoor het een strak geheel wordt.

Gips
Een ander veelgebruikte wandafwerking is gips. Gips wordt op het regelwerk bevestigd waarna de wanden een strakke afwerking hebben. De gips wandbekleding zal voorzien moeten worden van een eindafwerking.

Door de gipsplaten te voorzien van een eind afwerking krijgt u een prachtige uitstraling. Hierna kunt u volledig naar wens de wanden afwerken met behang of bijvoorbeeld een verflaag.

Stucwerk
Stucwerk is een veel voorkomende wandafwerking. Vaak wordt stucwerk aangebracht in combinatie met gipsplaten. Door deze combinatie kunt u ervan uitgaan dat u optimaal kunt genieten.

Door deze strakke wandafwerking, geeft u het geheel een moderne uitstraling waar u nog jaren van zult genieten. Stucwerk is namelijk een zeer duurzame wandbekleding.

Walls 4 you
Walls 4 You wandpanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De wandpanelen worden beplakt met vliesbehang van topkwaliteit, in fraaie dessins. Er is keuze uit maar liefst 40 dessins.

De panelen worden blind aan de wand bevestigd, verder is de opbouw van de platen dusdanig dat de naad vrijwel niet zichtbaar is.

Agnes One Step
De Agnes One Step platen worden kant en klaar aangebracht in het bouwwerk. Er is geen sauswerk benodigd waardoor er veel werk wordt bespaard.

De platen hebben een basis van spaanplaat en zijn afgewerkt met een decoratieve folie. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat het geheel een uitstekende duurzaamheid heeft.

Traditionele tegels
Traditioneel tegelwerk is een tijdloze oplossing voor de afwerking van uw badkamer. Tevens hebben tegels een zeer lange levensduur.

Tegels hebben de mogelijkheid alle stijlen te voorzien van de wensen. Zo kunt u gemakkelijk een moderne of een zeer traditionele uitstraling verkiezen.

Fibo Trespo
De wandpanelen Fibo Trespo zijn van hoge kwaliteit. De panelen zijn in verschillende tegelmotieven beschikbaar, daarnaast is het tegelmotief in de platen gevreesd waardoor u de platen niet van echt kunt onderscheiden.

De platen zijn onderling verbonden door een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte toplaag en backing. Hierdoor zijn ze dus ideaal voor gebruik in badkamer

Balklaag met vellingdelen
Wanneer u geen plafond toepast kunt u kiezen voor een balklaag met vellingdelen. De vellingdelen zijn verkrijgbaar in 2 houtsoorten namelijk douglas en vuren.

Vellingdelen bestaan uit een V-groef en een bijpassende Veer (ook bekend als messing). De delen passen hierdoor prachtig in elkaar waardoor het een strak geheel wordt.

Agnes One Step dakplaten
Een plafond kan ook afgewerkt worden met Agnes One Step plafond platen. Deze platen hebben een zeer hoge duurzaamheid en een prachtige uitstraling, waardoor u optimaal kunt genieten van het bouwwerk.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Goedkoop houten huis

Betaalbaar wonen: laat een goedkoop houten huis bouwen

Bekijk voorbeeld

Een houten huis bouwen wordt steeds populairder. Dat komt door de voordelen die een goedkoop houten huis bouwen heeft. Als eerste zorgt het voor een fijn leefklimaat.

Recreatiewoning op eigen grond

Laat een recreatiewoning bouwen op eigen grond en niet op een park

Bekijk voorbeeld

Bij het kopen van een recreatiewoning op een park bent u vaak geen eigenaar van de grond. Vaak is dit in de vorm van erfpacht, waardoor de grond niet van u is.