Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Vakantiehuis te koop

Een complete vakantiehuis kopen? Uiteraard wilt u dan een nieuw bouwwerk, hierdoor heeft u volledige creatieve vrijheid in de realisatie van de vakantiewoning. Modern of klassiek, het is allemaal mogelijk. Samen met u zoeken wij een prachtige oplossing voor in de omgeving.

Gevelbekleding

De mogelijkheden betreft vakantiehuizen zijn eindeloos. De gevelbekleding is één van de elementen die het meeste bijdragen aan de uitstraling van de vakantiewoning, de hoeveelheid houtsoorten zijn immens. Maar welke houtsoort past het beste bij uw wensen een eisen. Gedurende het gehele project traject helpen wij u verder.

Vakantie

Op vakantie in uw eigen vakantiehuis. Dankzij goedverblijven voldoet uw vakantiehuis aan al uw wensen, alles is naar uw wensen aan te passen. Geen concessies meer bij aanschaf van een vakantiehuis. Bepaal zelf de inrichting en uitstraling en geniet van uw bouwwerk.

Wilt u een groter gedeelte van het jaar genieten van uw vakantiehuis, dan is isolatie de sleutel. Goede isolatie maakt het vakantiehuis leefbaar in zowel zomer als winter. Een houten vakantiehuis heeft een prachtige uitstraling uitstraalt. Kom helemaal tot rust in uw eigen vakantiehuis.

Filter page:
All
Recreatiewoningen