Uw eigen tuinkantoor

Mogelijkheden
Stelt u het zich eens voor… U komt uit bed, neemt een lekker ontbijt en bereidt zich voor op uw werkdag. Daarna is het tijd om naar uw werk te gaan. U stapt de deur uit… En arriveert op uw werk, in uw eigen tuinkantoor. Geen drukke snelwegen vol files, geen overvolle treinen, maar de rust van uw eigen tuin. Wie wil dat nou niet?

In de huidige tijd wordt het steeds aantrekkelijker om (gedeeltelijk) vanuit het eigen huis te gaan werken. Door de nog altijd toenemende drukte op de weg is het vaker regel dan uitzondering dat u in een file terecht komt.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Wie wil dat nou niet?
Terwijl u geconcentreerd uw bezigheden aan het uitvoeren bent, kun u genieten van de frisse buitenlucht en het prachtige uitzicht. Het klinkt als een sprookje, maar dit kan werkelijkheid worden, wanneer u een houten tuinkantoor laat bouwen! Dit zorgt ervoor dat u concentratie en ontspanning perfect samen kunt voegen.

Oplossing
Niet iedereen heeft genoeg ruimte in huis om één van de kamers als kantoor te gebruiken. Of misschien vindt u het lastig om u te kunnen concentreren als uw gezin thuis is.

Gelukkig is daar een uitstekende oplossing voor in de vorm van een tuinkantoor.

Er zitten veel voordelen aan een eigen tuinkantoor. Zo is er geen reistijd meer. U hoeft in huis aan ruimte niets in te leveren. En als u besluit om ’s avonds nog even te werken, is dit ook mogelijk.

Als u een afspraak heeft met een klant, kan dit in alle rust in het tuinkantoor. Door de aparte entree kunt u op deze manier werk en privé heel goed gescheiden houden.

Op het gebied van tuinkantoren zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een klassieke uitstraling. Of misschien houdt u juist meer van een moderne stijl.

Interieur
Het interieur is natuurlijk heel belangrijk. Uw werkruimte moet functioneel worden ingericht. Ook met de lichtinval moet rekening worden gehouden. Op die manier zal de productiviteit het hoogst zijn.

Isolatie
Daarnaast is het prettig als uw kantoor goed geïsoleerd wordt, en voorzien is van elektra en verwarming, dan is het ook in de winter prettig werken. Een vaste data-aansluiting zorgt voor het complete plaatje, u kunt zorgeloos aan het werk!

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Gerelateerd

Menu