Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Tuinkantoren met zadeldak

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Houten tuinkantoor Turnhout

  De oude ambacht voert hoogtijdagen in deze authentieke bouwmethode bestaande uit gebinten met pen en gat verbinding. De kolommen bestaan uit eiken met daaronder hardstenen sokkels. De wanden zijn bekleed met eiken planken.

  Om het geheel een elitaire uitstraling te geven is er als dakbedekking gekozen voor een traditionele rietenkap. Deze rieten dakbedekking geeft het bouwwerk een fraaie uitstraling zodat het geheel mooi vergrijsd en aanpast aan het overige landschap.

  Uiteraard is dit een impressie van de onbeperkte mogelijkheden. Dit model is volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 8.00 m.
  Diepte: ca. 6.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.
  Nokhoogte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 85.000,00

 • Houten tuinkantoor Laren

  Het houten tuinkantoor Laren  is een voorzien van Modiwood en zwarte pannen. Het model is voorzien van diverse ramen en deuren van hardhout. Vanwege de duurzaamheid van het geheel zijn de wanden geplaatst op steenstrip. De woning is aan de binnenzijde voorzien van multiplex wandafwerking.

  Om het oppervlakte maximaal te benutten is het geheel ook voorzien van een verdiepingsvloer.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 12.00 m.
  Diepte: ca. 6.00 m. 
  Wandhoogte: ca. 3.00 m.
  Nokhoogte: ca. 5.64 m.

  Meer info
  Vanaf € 75.000,00

 • Houten tuinkantoor Hasselt

  Het tuinkantoor Hasselt bestaat uit een plint van hardsteen, Modiwood gevelbekleding en dakpannen. Om het buitenleven toegankelijk te maken is er een riante overkapping aan de woning geplaatst wat het geheel ook een prachtige uitstraling geeft. De overkapping wordt ondersteund door diverse eiken kolommen.

  Aan de achterzijde zit er een uitbouw t.b.v. stalling/berging of garage. Het gebouw is multifunctioneel. Uiteraard is dit ook volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen.

  Maatvoering hoofdgebouw:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m. 
  Wandhoogte: ca. 2.50 m.
  Nokhoogte: ca. 5.50 m.

  Maatvoering garage:
  Breedte: ca. 4.50 m.
  Diepte: ca. 6.00 m. 
  Wandhoogte: ca. 2.50 m.
  Nokhoogte: ca. 5.50 m.

  Meer info
  Vanaf € 53.818,00

 • Houten tuinkantoor Heerde

  Het tuinkantoor is voorzien van een lessenaarsdak en een platdak. Door deze combinatie heeft het gebouw een strakke maar ook speels karakter.  De woning is voorzien van Modiwood. Het dak bestaat uit dakleer.

  Deze woning is voorbeeld en uiteraard volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen.

  Maatvoering hoofdgebouw:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 6.00 m. 
  Wandhoogte: ca. 2.50 m.
  Nokhoogte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 65.000,00

 • Houten tuinkantoor Oosterhout

  Houten tuinkantoor Oosterhout is voorzien van een Modiwood gevelbekleding en geglazuurde dakpannen. De ramen en deuren zijn in het hardhout uitgevoerd. Door de uitbouw aan de voorzijde wordt de entree zo goed geaccentueerd en breekt dit de lange woning.

  Het tuinkantoor is voorzien van een zinken goot. Het dak bestaat uit unidek platen met daarop pannen.

  Uiteraard is dit tuinkantoor volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen. Vraag naar de mogelijkheden.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 12.00 m.
  Diepte: ca. 5.50 m. 
  Wandhoogte: ca. 2.50 m.
  Nokhoogte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 68.000,00

 • Tuinkantoor Utrecht

  Het tuinkantoor Utrecht kenmerkt zich door zijn gigantische glazen voorwand. Hierdoor is er altijd ruim voldoende licht in het kantoor. In beide zijwanden zijn ook grote ramen en dubbele terrasdeuren geplaatst waardoor het genieten optimaal wordt.

  Het tuinkantoor wordt uitgevoerd in zwart WaxedWood, hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling. Het WaxedWood wordt in wildverband aangebracht. Hierdoor heeft het geheel een prachtige totaal uitstraling.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.00 m.
  Diepte: ca. 13.00 m.
  Nokhoogte

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Meer info
  Vanaf € 108.275,00

 • Houten tuinkantoor Alphen aan den Rijn

  Het houten tuinkantoor Alphen aan den Rijn is uitgevoerd met een eiken wandbekleding, hierdoor heeft het totaal een uitstekende duurzaamheid.

  Het dak van het tuinkantoor bestaat uit een dakpanplaten. Deze dakbekking heeft een uitstekende duurzaamheid, waardoor u zeer lang ongestoor kunt genieten van uw tuinkantoor.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 6.00 m.
  Diepte: ca. 3.50 m.
  Nokhoogte: ca. 4.00m.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Meer info
  Vanaf € 21.000,00

 • Tuinkantoor Heerhugowaard

  Het tuinkantoor is voorzien van een ruime overkapping. Deze overkapping is bereikbaar door een ruime dubbele openslaande terrasdeur. De overkapping wordt ondersteund door drie staanders met elk 2 schoren.

  Het tuinkantoor Heerhugowaard is is verder voorzien van 2 dubbele ramen, OVH dakpannen en Waxedwood Zweeds rabat gevelbekleding. Deze gevelbekleding en dakbedekking resulteren in een zeer hoge duurzaamheid.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 6.00 m.
  Diepte: ca. 4.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.40 m.
  Nokhoogte: ca. 4.00 m.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Meer info
  Vanaf € 26.335,00

 • Tuinkantoor Vathorst

  Het tuinkantoor te Vathorst kenmerkt zich door de zeer duurzame geïmpregneerde wandbekleding. Hierdoor heeft het geheel een zeer hoge duurzaamheid en een prachtige landelijke uitstraling.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 9.00 m.
  Diepte: ca. 4.90 m.
  Hoogtemaat: ca. 3.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 36.995,00

 • Tuinkantoor Hooglanderveen

  Het tuinkantoor Hooglanderveen is uitgevoerd met een zadeldak en een prachtige potdeksel wandbekledin. Hierdoor wordt er een prachtige landelijke uitstraling gecrëerd.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden. 

  Afmetingen:
  Breedte ca. 525 cm.
  Diepte: ca. 935 cm.
  Nokhoogte: ca. 396 cm.

  Meer info
  Vanaf € 54.995,00

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3