Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Verplaatsbaar tuinkantoor Hoogeveen 750 x 330 cm.

Het tuinkantoor Hoogeveen is uitgevoerd met een prachtige berging en een toilet, hierdoor heeft het tuinkantoor vele functie. Door deze combinatie van berging met tuinkantoor wordt er een zeer functioneel bouwwerk gebouwd.


De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.


Afmetingen:
Breedte ca. 600 cm.
Diepte ca. 330 cm.
Hoogtemaat ca. 250 cm.

Terug naar productoverzicht

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 45.784,00

Product beschrijving

Details

Het verplaatsbare tuinkantoor Houten is uitgevoerd met een Modiwood wandbekleding. Hierdoor wordt er een geheel gecreëerd. De wanden worden opgebouwd door middel van Modiwood. Verder worden de wanden voorzien van de benodigde isolatie.

De binnenwanden worden voorzien van plaatmateriaal met glasvezelbehang welke wordt gesausd. Hierdoor wordt er een volledig bouwwerk afgeleverd waardoor u met minale zorgen achterblijft.

Het verplaatsbare tuinkantoor wordt gebouwd op een stalen onderstel en wordt voorzien van een houten vloer. Hierdoor kan het tuinkantoor in zeer korte tijd op locatie worden gebouwd.

Het tuinkantoor wordt voorzien van ledspots en schakelmateriaal en enkele wand contact dozen. Verder wordt het bouwwerk voorzien van verwarmingspanelen met een thermostaat.

De ramen en deuren worden vervaardigt uit kunststof met renolite folie, daarnaast worden de ramen en deuren voorzien van dubbel HR++ glas. Verder worden de ramen en deuren voorzien van ventilatie roosters, zodat er voldoende frisse lucht aanwezig is.

Het tuinkantoor wordt voorzien van toiletruimte van 150 x 120 cm. de toiletruimte wordt voorzien van een stalen kozijn. Verder wordt de toiletruimte voorzien van een verwarmingspaneel en een tegelvloer. Daarnaast wordt er een fontein met fonteinkraan geplaatst.

Verder wordt het tuinkantoor voorzien van een berging van 150 x 330 cm. Deze berging worm vuren multiplex wandbekleding, verder is de berging voorzien van 2x dubbele wcd en 1x geschakeld lichtpunt.

Extra informatie

Extra informatie

Breedtemaat 600
Dieptemaat 330
Wandhoogte 250
Nokhoogte 280 cm
Wandbekleding Modiwood
Dakvorm Plat dak
Dakbedekking Dakleer of EPDM folie
Dakisolatie Ja
Materiaal ramen en deuren Kunststof

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Verplaatsbaar tuinkantoor Hoogeveen 750 x 330 cm.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.