Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Tuinkantoren met platdak

Artikelen 21 tot 30 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Houten tuinkantoor Oud-Alblas

    Het houten tuinkantoor Oud-Alblas kenmerkt zich door zijn horizontale gevelbekleding van Modiwood en het platte dak met dakleer.

    Het tuinkantoor is verspringend aangebracht waardoor de deur droog benaderbaar is. De woning ernaast is op deze wijze verlengd. Het tuinkantoor is voorzien van een riante dubbele deur met zijlichten van hardhout en een enkele loopdeur.

    Uiteraard is dit model ook volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen. 

    Maatvoering:
    Breedte: ca. 5.00 m.
    Diepte: ca. 5.00 m. 
    Wandhoogte: ca. 2.70 m. 

    Meer info
    Vanaf € 19.000,00

  • Houten tuinkantoor Heerde

    Het tuinkantoor is voorzien van een lessenaarsdak en een platdak. Door deze combinatie heeft het gebouw een strakke maar ook speels karakter.  De woning is voorzien van Modiwood. Het dak bestaat uit dakleer.

    Deze woning is voorbeeld en uiteraard volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen.

    Maatvoering hoofdgebouw:
    Breedte: ca. 10.00 m.
    Diepte: ca. 6.00 m. 
    Wandhoogte: ca. 2.50 m.
    Nokhoogte: ca. 5.00 m.

    Meer info
    Vanaf € 65.000,00

  • Houten tuinkantoor Amsterdam

    Midden in Amsterdam hebben wij dit mooie en bijzondere tuinkantoor mogen realiseren. Het tuinkantoor/aterlier is opgebouwd uit hardhouten palen met V groefjes. Tussen deze palen zijn de wanden en ramen/deuren bevestigd.

    Doordat de voorzijde in het zicht is, is deze voorzien van Red Cedar.De zijkanten zijn afgewerkt met geïmpregneerd vurenhout.

    De wanden zijn geïsoleerd met een minerale wol en afgewerkt met merantimultiplex.De kozijnen zijn vervaardig uit Dark red meranti en gelakt. 

    Meer info
    Vanaf € 15.000,00

  • Tuinkantoor Badhoevedorp

    Het tuinkantoor Badhoevedorp is uitgevoerd in de houtsoort Ceder. Deze houtsoort heeft een zeer hoge duurzaamheidsklasse. De kozijnen zijn in de kleur antraciet uitgevoerd. Hierdoor wordt er een prachtig contrast gecreëerd tussen de wanden en de kozijnen.

    Het dak wordt bekleed met de dakbedekking EPDM. Deze dakbedekking heeft een zeer hoge duurzaamheid wardoor u optimaal kunt genieten van het geheel.

    Afmetingen tuinkantoor:
    Breedtemaat: ca. 600 cm.
    Dieptemaat: ca. 350 cm.
    Wandhoogte: ca. 290 cm.

    Bekijk de bijbehorende referentie en ontdek zelf de ruime opzet.

    Meer info
    Vanaf € 25.364,00

  • Tuinkantoor Sassenheim

    Het tuinkantoor Sassenheim heeft een prachtige uitstraling door het gebruik van een doorstekende wand onder de overkapping. De wanden zijn uitgevoerd in Waxed Wood, deze geeft een uitstekende uitstraling en duurzaamheid.

    De voorzijde is uitgevoerd met veel glas, waardoor u ruim voldoende licht heeft in het tuinkantoor. Het dak is uitgevoerd met EPDM Dakfolie, dit zorgt voor een uitstekende duurzaamheid.

    Maatvoering:
    Breedte: ca. 5.80 m.
    Diepte: ca. 5.8 m.
    Hoogtemaat: ca. 3.10 m.

    Meer info
    Vanaf € 36.209,00

  • Tuinkantoor Bennebroek

    Het tuinkantoor Bennebroek heeft een prachtige uitstraling. Door de meerdere overkappingen krijgt u een prachtig totaalbeeld. Waar u ook nog ruimte heeft om heerlijk buiten te blijven.

    Het dak is uitgevoerd met EPDM dakfolie, deze dakbedekking heeft een uitstekende duurzaamheid. Hierdoor zal u uitstekend kunnen genieten van het buitenleven.

    Maatvoering:
    Breedte: ca. 6.00 m.
    Diepte: ca. 11.00 m.
    Hoogtemaat: ca. 3.00 m.

    Meer info
    Vanaf € 34.250,00

  • Tuinkantoor Nunspeet

    Het tuinkantoor Nunspeet is uitgevoerd met een Douglas wandbekleding, hierdoor krijgt u een uitstekende duurzaamheid. Het totaal wordt prefab gefabriceerd, waardoor er op efficiënte werkwijze het tuinkantoor wordt gebouwd.

    Het dak is uitgerust met een EPDM dakfolie, deze zeer duurzame dakbedekking garandeert u van optimaal genieten.

    Maatvoering:
    Breedte: ca. 4.00 m.
    Diepte: ca. 4.00 m.
    Wandhoogte: ca. 2.40 m.

    Meer info
    Vanaf € 24.000,00

  • Tuinkantoor Hippolytushoef

    Het tuinkantoor Hippolytushoef is uitgevoerd in twee houtsoorten, namelijk waxedwood en western red cedar. Hierdoor heeft het totaal een prachtige uitstraling en een moderne look.

    Door het gebruik van een EPDM dakfolie heeft het totaal een uitstekende duurzaamheid. Verder zijn de gebruikte houtsoorten ook erg duurzaam waardoor u optimaal kunt genieten.

    Maatvoering:
    Breedte: ca. 6.00 m.
    Diepte: ca. 3.50 m.
    Hoogtemaat: ca. 2.90 m.

    Meer info
    Vanaf € 22.603,00

  • Houten tuinkantoor Lemelerveld

    Het houten tuinkantoor heeft een prachtige uitstraling door het gebruik van Western Red Cedar. Deze houtsoort geeft het totaal de prachtige uitstraling waar Red Cedar om bekend staat.

    Het totaal is aan de voorzijde voorzien van dubbele openslaande terrasdeuren. Hierdoor kunt u de zomer naar binnen halen.

    Afmetingen:
    Breedte: ca. 5.30 m.
    Diepte: ca. 3.30 m.
    Wandhoogte: ca. 2.70 m.

    De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

    Meer info
    Vanaf € 23.300,00

  • Tuinkantoor Limmen

    Het tuinkantoor Limmen is uitgevoerd met Cedral click smooth gevelbekleding. Deze kunststof wandbekleding is uiterst onderhoudsvriendelijk en zeer duurzaam.

    Door gebruik te maken van grote ramen en glazen deuren, is er ruim voldoende verlichting in het tuinkantoor. Het dak is uitgevoerd met EPDM dakfolie, waardoor ook het dak zeer onderhouds arm is.

    Afmetingen:
    Breedte: ca. 5.50 m.
    Diepte: ca. 3.00 m.
    Wandhoogte: 2.70 m.

    De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

    Meer info
    Vanaf € 21.780,00

Artikelen 21 tot 30 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4