Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Tuinkantoren

Het nieuwe werken vereist een werkruimte bij u thuis. Een houten tuinkantoor is een ideale oplossing om, tegen een relatief lage investering, een rustige werkruimte te creëren. Hieronder staan tal van foto’s die de mogelijkheden weergeven. Uiteraard is alles aanpasbaar aan uw wensen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Artikelen 31 tot 40 van 95 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 • Houten atelier Bilthoven

  Het houten atelier Bilthoven is utigerust met een waxedwood wandbekleding, hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling en is zeer duurzaam. De voorwand bestaat uit een grote glaspartij.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.00 m.
  Diepte: ca. 13.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 88.275,00

 • Houten tuinkantoor Delft

  Het houten tuinkantoor Delft is uitgevoerd met een verticale waxedwood gevelbekleding, de roedes in de ramen lopen op prachtige wijze door in de woning. Hierdoor is het tuinkantoor een ware verlenging van de woning.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 4.50 m.
  Diepte: ca. 3.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 14.353,00

 • Tuinkantoor Heerhugowaard

  Het tuinkantoor is voorzien van een ruime overkapping. Deze overkapping is bereikbaar door een ruime dubbele openslaande terrasdeur. De overkapping wordt ondersteund door drie staanders met elk 2 schoren.

  Het tuinkantoor Heerhugowaard is is verder voorzien van 2 dubbele ramen, OVH dakpannen en Waxedwood Zweeds rabat gevelbekleding. Deze gevelbekleding en dakbedekking resulteren in een zeer hoge duurzaamheid.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 6.00 m.
  Diepte: ca. 4.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.40 m.
  Nokhoogte: ca. 4.00 m.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Meer info
  Vanaf € 26.335,00

 • Houten tuinkantoor Castricum

  Het tuinkantoor Castricum is uitgerust met cederen gevelbekleding, hierdoor eheft het een zeer hoge duurzaamheidsklasse. De openslaande berging deur is bekleed met de cederen gevelbekleding.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.50 m.
  Diepte: ca. 3.50 m.

  Meer info
  Vanaf € 40.478,00

 • Houten tuinkantoor Aalsmeer

  Het houten tuinkantoor Aalsmeer is uitgerust met een cederen gevelbekleding en een glazen hoek. Hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling, met veel licht in het tuinkantoor.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 6.00 m.
  Diepte: ca. 3.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 19.374,00

 • Tuinkantoor Badhoevedorp

  Het tuinkantoor Badhoevedorp is uitgevoerd in de houtsoort Ceder. Deze houtsoort heeft een zeer hoge duurzaamheidsklasse. De kozijnen zijn in de kleur antraciet uitgevoerd. Hierdoor wordt er een prachtig contrast gecreëerd tussen de wanden en de kozijnen.

  Het dak wordt bekleed met de dakbedekking EPDM. Deze dakbedekking heeft een zeer hoge duurzaamheid wardoor u optimaal kunt genieten van het geheel.

  Afmetingen tuinkantoor:
  Breedtemaat: ca. 600 cm.
  Dieptemaat: ca. 350 cm.
  Wandhoogte: ca. 290 cm.

  Bekijk de bijbehorende referentie en ontdek zelf de ruime opzet.

  Meer info
  Vanaf € 25.364,00

 • Tuinkantoor Nootdorp

  Het tuinkantoor Nootdorp is uitgevoerd in een L-vorm, hierdoor wordt de beschikbare ruimte optimaal gebruikt. Daarnaast geeft de L-vrom van het tuinkantoor het geheel een nog moderne uitstraling. Verder is er veel gebruik gemaakt van glas, hierdoor wordt werken in het tuinkantoor een waar genot met natuurlijk licht.

  Maatwerk 
  Uiteraard is  dit tuinkantoor van hout volledig naar uw wens aan te passen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Genoemde vanafprijzen zijn casco en voorzien van standaard ramen/deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Meer info
  Vanaf € 22.672,00

 • Houten tuinkantoor Heerhugowaard

  Het tuinkantoor Heerhugowaard is uitgerust met een cederen gevelbekleding. De hoek van het tuinkantoor is uitgevoerd in glas. Hierdoor is er ruim voldoende licht in het bouwwerk.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen: 
  Breedte: ca. 6.00 m.
  Diepte: ca. 4.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 26.335,00

 • Houten tuinkantoor Dordrecht

  Het tuinkantoor Dordrecht is uitgevoerd met een cederen gevelbekleding. De overkapping aan de voorzijde is voorzien van enkele spots, waardoor het geheel in de avonduren prachtig verlicht is.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 37.673,00

 • Houten tuinkantoor Haastrecht

  Het tuinkantoor Haastrecht is uitgevoerd met een cederen gevelbekleding. De voorzijde is voorzien van een schuifdeur met een vast gedeelte. Hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmeting:
  Breedte: ca. 4.00 m.
  Diepte: ca. 4.75 m.

  Meer info
  Vanaf € 20.451,00

Artikelen 31 tot 40 van 95 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6