Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Tuinkantoren

Het nieuwe werken vereist een werkruimte bij u thuis. Een houten tuinkantoor is een ideale oplossing om, tegen een relatief lage investering, een rustige werkruimte te creëren. Hieronder staan tal van foto’s die de mogelijkheden weergeven. Uiteraard is alles aanpasbaar aan uw wensen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Artikelen 1 tot 10 van 94 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Tuinkantoor Doornspijk

  Het tuinkantoor Doornspijk kenmerkt zich door het prachtige contrast in de voorgevel door het gebruik van open gevelbekleding ceder en een Waxedwood zwarte omkadering. Daarnaast is het geheel zeer duurzaam door de gebruikte materialen.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedtemaat ca. 510 cm.
  Dieptemaat ca. 1120 cm.
  Hoogtemaat ca. 300 cm.

  Meer info
  Vanaf € 73.950,00

 • Tuinkantoor Bentinckstraat

  Het tuinkantoor Bentinckstraat Amsterdam is uitgervoerd als een twee-onder-een-kap tuinkantoor. Hierdoor heeft het geheel een zeer moderne uitstraling en is de ruimte optimaal benut. 

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedtemaat: ca. 4.30 m.
  Dieptemaat ca. 2.90 m.

  Meer info
  Vanaf € 43.650,00

 • Tuinkantoor Amsterdam Oud-Zuid

  Het tuinkantoor Amsterdam is uitgevoerd met een open gevelbekleding. De gevelbekleding is uitgevoerd in het rhombus profiel. Dankzij de open bevestiging van de gevelbekleding ziet het geheel er zeer modern uit.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.70 m.
  Diepte: ca. 3.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.

  Meer info
  Vanaf € 52.950,00

 • Tuinkantoor Amsterdam De Ruijterkade

  Het tuinkantoor Amsterdam De Ruijterskade is uitgevoerd met een verticale gevelbekleding. Hierdoor heeft het geheel een zeer moderne uitstraling en een hoge duurzaamheid.

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exactie prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 6.50 m.
  Diepte: ca. 5.20 m.
  Hoogtemaat: ca. 2.90 m.

  Meer info
  Vanaf € 54.500,00

 • Houten tuinkantoor Lemelerveld

  Het houten tuinkantoor heeft een prachtige uitstraling door het gebruik van Western Red Cedar. Deze houtsoort geeft het totaal de prachtige uitstraling waar Red Cedar om bekend staat.

  Het totaal is aan de voorzijde voorzien van dubbele openslaande terrasdeuren. Hierdoor kunt u de zomer naar binnen halen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 5.30 m.
  Diepte: ca. 3.30 m.
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Meer info
  Vanaf € 47.950,00

 • Tuinkantoor Utrecht

  Het tuinkantoor Utrecht kenmerkt zich door zijn gigantische glazen voorwand. Hierdoor is er altijd ruim voldoende licht in het kantoor. In beide zijwanden zijn ook grote ramen en dubbele terrasdeuren geplaatst waardoor het genieten optimaal wordt.

  Het tuinkantoor wordt uitgevoerd in zwart WaxedWood, hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling. Het WaxedWood wordt in wildverband aangebracht. Hierdoor heeft het geheel een prachtige totaal uitstraling.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.00 m.
  Diepte: ca. 13.00 m.
  Nokhoogte

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Meer info
  Vanaf € 108.275,00

 • Tuinkantoor Zwolle

  Het tuinkantoor is uitgevoerd met een prachtige cederen gevelbekleding, dit in combinatie met het lessenaarsdak en verder de grote hoeveelheid ramen zorgt voor een zeer moderne uitstraling. Daarnaast zorgt de grote hoeveelheid glas voor ruim voldoende natuurlijk licht.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 800 cm.
  Diepte: ca. 400 cm.

  Meer info
  Vanaf € 52.950,00

 • Tuinkantoor Badhoevedorp

  Het tuinkantoor Badhoevedorp is uitgevoerd in de houtsoort Ceder. Deze houtsoort heeft een zeer hoge duurzaamheidsklasse. De kozijnen zijn in de kleur antraciet uitgevoerd. Hierdoor wordt er een prachtig contrast gecreëerd tussen de wanden en de kozijnen.

  Het dak wordt bekleed met de dakbedekking EPDM. Deze dakbedekking heeft een zeer hoge duurzaamheid wardoor u optimaal kunt genieten van het geheel.

  Afmetingen tuinkantoor:
  Breedtemaat: ca. 600 cm.
  Dieptemaat: ca. 350 cm.
  Wandhoogte: ca. 290 cm.

  Bekijk de bijbehorende referentie en ontdek zelf de ruime opzet.

  Meer info
  Vanaf € 45.860,00

 • Tuinkantoor Saxenburgerstraat

  Het tuinkantoor Saxenburgerstraat is uitgevoerd met een prachtig cedum dak, hierdoorwordt er een prachtig geheel gecreëerd. Daarnaast biedt het sedum dak een extra laag isolatie.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedtemaat: ca. 390 cm.
  Dieptemaat: ca. 250 cm.
  Hoogtemaat: ca. 260 cm.

  Meer info
  Vanaf € 38.995,00

 • Garage en tuinkantoor Driebergen

  De garage met tuinkantoor Driebergen is uitgevoerd met een waxedwood wandbekleding. Het tuinkantoor is uitgevoerd met eiken gebinten met een grote hoeveelheid ramen, waardoor er in ieder geval ruim voldoende natuurlijk licht aanwezig is in het tuinkantoor.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 6.00 m.
  Diepte: ca. 8.00 m.
  Wandhoogte: ca. 2.50 m.
  Nokhoogte: ca. 4.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 59.749,00

Artikelen 1 tot 10 van 94 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5