Tuinkantoor van glas

Tuinkantoor van glas
Het lijkt voor velen een droom: werken met uitkijk op een mooie tuin, het gevoel van ‘buitenleven’ meekrijgen tijdens uw werkdag en met een paar stappen weer thuis zijn. Met een tuinkantoor van glas is het mogelijk. Een groot voordeel van een tuinkantoor van glas, is dat u zich zeer verbonden blijft voelen met de omgeving buiten uw kantoor. Dit leidt tot een productieve werkdag en een gezonde dosis buitenlucht. Als u veel thuis aan de keukentafel werkt, zal deze verandering in omgeving een fijne vooruitgang zijn.

Comfort en luxe tijdens het werken
De tuinkantoren van Goed Verblijven bieden u luxe, comfort én uitzicht op uw tuin tijdens uw werkdag. Niet iedereen heeft evenveel plaats in de tuin om een ruim bouwwerk te realiseren. Ons assortiment limiteert zich daarom niet tot prefab tuinkantoren die we snel kunnen plaatsen. Onze specialisten maken graag een kantoor voor u op maat, zodat deze perfect binnen uw tuin past.

Doordat het glazen kantoor uitzicht biedt op uw tuin, krijgt u niet het gevoel dat u opgesloten zit in een afgesloten ruimte. Het is meerdere malen bewezen dat het zeer voordelig is om ramen in huis te hebben, zowel voor lichtinval als het rust kunnen geven van uw ogen tussen werkzaamheden door.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Uw glazen kantoor op maat
Goed Verblijven staat garant voor de tevredenheid van onze klanten. Daarom werken wij nauw met u samen om het gewenste resultaat te bereiken. Wij weten dat voorkeuren verschillen, en daarom bieden wij zowel prefab glazen kantoren als op maat gerealiseerde bouwwerken. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij keer op keer tuinkantoren kunnen leveren die aansluiten op uw persoonlijke wensen.

Zeist, tuinkantoor, gastenverblijf

Overige voordelen van een tuinkantoor van glas
De verandering van werken aan de keukentafel naar werken in de tuin, is een hele vooruitgang op zichzelf. Het hebben van een tuinkantoor van glas heeft echter veel meer voordelen buiten het zorgen voor meer productiviteit.

Waarde verhogend
Additionele bouwwerken zijn, mits de werken van hoge kwaliteit zijn, waarde verhogend voor huizen. Potentiële kopers zijn geïnteresseerd in bouwwerken die het wooncomfort verhogen. Wanneer u dus in de toekomstplannen heeft staan dat het huis verkocht gaat worden, zal een tuinkantoor van glas meer kopers trekken en een hogere prijs opleveren.

Een fijne plek om u in terug te trekken
Tuinkantoren zijn voornamelijk voordelig voor mensen die veel thuiswerken en snel afgeleid raken aan de keukentafel. Dit betekent echter niet dat het kantoor uitsluitend voor werk gebruikt moet worden. Wanneer u simpelweg een moment voor uzelf wil, kan het glazen kantoor dienen als een fijne plek om u in terug te trekken en uit te rusten.

Werksfeer scheiden van thuis
Thuis werken maakt het lastig om het onderscheid tussen de thuissituatie en het werk te maken. Het is veel eenvoudiger om de werksfeer mee naar huis te nemen als u daar werkzaam bent. Dit kan leiden tot stress en spanningen thuis. Een glazen tuinkantoor biedt u een plek waar u in alle rust kan werken, zodat u na een lange dag weer terug naar huis kan gaan.

Een glazen tuinkantoor realiseren? Neem gerust contact met ons op
Werkt u regelmatig thuis of bent u een ZZP’er? En zou u graag meer productiviteit en focus willen beleven? Dan kan een glazen tuinkantoor de oplossing bieden. Welke wensen u ook heeft, wij zijn van alle markten thuis. Schroom niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!

Menu