Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor in Amsterdam bouwen

Geschreven door:

Tuinhuis in Amsterdam bouwen

Een bouwwerk in uw achtertuin in Amsterdam biedt vele opties. Het is onvoorstelbaar hoeveel er mogelijk is met een bijvoorbeeld 10m² extra bebouwing. De opties rijken van een tuinhuis bouwen of atelier naar een extra slaapkamer of een relaxruimte.

Voordelen tuinhuis

  • Goed benutten van uw achtertuin
  • Extra ruimte
  • Goede investering (hoge m2 prijzen in Amsterdam)
  • Werkplek bij u thuis
  • Meer privacy en zitgelegenheid
Tuinkantoor Amsterdam

Uw tuinhuis realiseren in Amsterdam

De tuinen in Amsterdam zijn meestal omsloten door andere gebouwen waardoor de plaats van bestemming moeilijk te bereiken is met grote materialen. Doordat de panelen vooraf prefab gemaakt worden is de doorgang naar de achtertuin belangrijk.

Goed Verblijven plaatst een tuinhuis of tuinkantoor echter met een kraan. Eenvoudige plaatsing welke binnen een kort tijdsbestek kan plaatsvinden. De kraan takelt de materialen achterin de tuin waarna de monteurs de prefab panelen monteren ter plaatse. Op deze wijze heeft u binnen een een paar weken extra werk, woonruimte of  tuinhuis ter beschikking.

Verhoog de waarde van uw woning

Door plaatsing van een tuinhuis welke voor veel functies gebruikt kan worden zal dit een meerwaarde geven aan het woonhuis. Door deze extra vierkante meters verblijfsruimte is dit een toegevoegde waarde voor het woonhuis. Deze investering verdient zich dus dubbel en dwars terug!

Met name met de huidige vierkante meterprijzen in Amsterdam is elke extra ruimte goud geld waard. Kortom een mooie investering welke uw woongenot doet vergroten en waarde toevoegt aan het woonhuis. Dus woont u in Amsterdam en heeft u de ruimte voor een extra bouwwerk? Neem contact met ons op via deze knop zodat wij u kunnen voorzien van het juiste advies!

Tuingebouw met verschillende functies

De gebruiksfuncties lopen sterk uiteen bij de tuinhuizen die wij geplaatst hebben in Amsterdam. Vaak is het verbazingwekkend wat er allemaal gecreëerd kan worden binnen 12m2 – meer of minder is ook mogelijk. Door een functionele indeling zijn wordt een tuinhuis in Amsterdam zowaar omgetoverd tot complete huisjes met alle ins- en outs om er Goed te kunnen Verblijven. Zie bijvoorbeeld model Nassaukade, De Ruijterkade.

Naast complete huisjes worden de ruimtes ook gebruikt als slaapkamer. Een prachtige plaats waar uw kinderen heerlijk afgezonderd kunnen opgroeien dichtbij, maar toch de voordelen van alleen. Hier kunnen uw kinderen bijvoorbeeld fijn bezig zijn met hun hobby.

Als u een tuinhuis laat bouwen in Amsterdam, is deze natuurlijk ook te gebruiken als tuinkantoor met werkruimte/bureau gebruikt. Een heerlijke ruimte waar u na het werken gewoon de archiefmappen en overige dossiers kunt laten liggen, zonder er aan te ergeren als u ’s avonds aan het bankhangen bent.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Tuinkantoor Heilige Landstichting

Voor het woord kwaliteit zijn veel betekenissen. Eén van de vele betekenissen van kwaliteit is: de mate van voldoening aan de norm van de klant. Zoals u wellicht heeft opgemerkt is dit wel een heel breed begrip en daardoor het woord kwaliteit maar een zwak woord.

Tuinkantoor Zeist

Houten vakantiehuis bouwen

Bekijk voorbeeld

Een vakantiehuis of vakantiewoning bouwen van een natuurlijk materiaal? Waarom dan niet kiezen voor hout, dit bouwmateriaal is duurzaam en op natuurlijke wijze hernieuwbaar. Wij adviseren u graag!