Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Staalbouw

Door gebruik te maken van staal in onze staalbouw lijn van producten, kan Goed Verblijven de bouwwerken volledig aanpassen naar uw wensen. Daarnaast heeft staalbouw als voordeel dat er erg grote open ruimtes kunnen worden gecreëerd waardoor het bouwwerk een zeer open karakter krijgt.

Staalbouw mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning welke vervaardigt is door middel van een staalconstructie heeft een zeer hoge duurzaamheid en heeft een prachtige uitstraling. Verder wordt er door het toevoegen van houtaccenten een een erg warm aanvoelende mantelzorgwoning gecreëerd, waardoor de woning een echte zeer moderne uitstraling heeft. Daarnaast kan de mantelzorgwoning worden voorzien van grote open ruimtes, waardoor er een zeer ruime woning wordt gecreëerd.

Staalbouw mantelzorgwoning
Vakantiehuis met staalconstructie

Vakantiehuis met staalconstuctie

Door gebruik te maken van een stalen constructie in een vakantie huis, kan er een zeer ruime vakantiewoning worden gerealiseerd. Daarnaast kan de vakantiewoning worden voorzien van erg grote open ruimtes, aangezien de staalconstructie dit mogelijk maakt zonder extra ondersteuning. Verder zorgt het gebruik van staal voor een prachtige industriële uitstraling.

Waarom staalbouw van Goed Verblijven?

  •  - Maatwerk naar uw wens
  •  - Persoonlijk advies op locatie
  •  - Hoge isolatie waarde
  •  - Gebruik van duurzame materialen
  •  - Zeer onderhoudsarm
  •  - Grote inrichtingsvrijheid

Staalconstructie

Door gebruik te maken van een staalconstructie zijn er vele mogelijkheden om het bouwwerk volledig naar uw wensen te maken. Grote overspanningen zonder staanders en dergelijke zijn ook mogelijk met staalbouw, hierdoor kunnen er erg grote open ruimtes worden gecreëerd.

Industriële woning staalbouw

Industriële woning

Een industriële afwerking in woningen wordt steeds populairder. Door gebruik te maken van een staalconstructie is de kern van uw woning ook daadwerkelijk zeer industrieel. Hierdoor is een industriële stijl in uw woning makkelijker om te realiseren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om een strakke afwerking te krijgen in een stalen woning.

Staalskeletbouw

Door een stalen skelet te realiseren ontstaan er vele mogelijkheden betreffende de inrichting, zo kunnen wanden vele malen vrijer worden geplaatst. Verder heeft het staal een zeer robuuste stoere uitstraling die uitstekend kan worden teruggebracht in een industriële inrichting in de woning. Uiteraard is het ook mogelijk om een strakke moderne uitstraling te creëren in de woning door gebruik van gips en stucwerk in de woning.

Staalconstructie
Staalbouw woning met platdak

Staalbouw woning

Door gebruik te maken van staalbouw in de woning wordt er een bouwwerk gecreëerd met vele mogelijkheden voor aanpassing. Door deze grote vrijheid in inrichting is het mogelijk om een recreatiewoning of mantelzorgwoning erg vrij in te richten waardoor uw wensen voor uw recreatiewoning gemakkelijker ingevuld kunnen worden.

Hoge isolatie waarde

De stalen woningen zijn erg energie efficiënt dankzij de manier waarop deze gebouwd worden. Het bouwwerk wordt namelijk voorzien van panelen die zorgen voor een hoge isolatie waarde, waardoor het bouwwerk ook uitstekend past binnen de huidige energietransitie. Doordat de warmte beter binnen/buiten kan worden gehouden zal er ook minder energie gebruikt worden.

Woning met asymmetrisch dak
Onderhoudsarm bouwwerk plattegrond

Onderhoudsarm bouwwerk

Door gebruik te maken van staal wordt er een erg onderhoudsarm bouwwerk gebouwd. Zo hoeven de constructie en de wandbekleding niet geschilderd te worden. Verder zijn de materialen ook zeer sterk en goed bestand tegen de weersomstandigheden. Daarnaast zijn de gebruikte materialen erg sterk en goed bestand tegen een stootje, waardoor het ook uiterst geschikt is als vakantie- recreatiewoning. Al met al kunt u hierdoor lang genieten van het bouwwerk.

Filter page:
All
Staalbouw