Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Tuinkantoor Amsterdam Oud-Zuid

Het tuinkantoor in Amsterdam Oud Zuid is voorzien van een prachtige Rhombus delen, hierdoor wordt er een zeer prachtig geheel gecreëerd. Daarnaast heeft het tuinkantoor een grote dubbele schuifpui, daardoor wordt er een tuinkantoor gecreëerd waar u ruim voldoende licht heeft.

Het tuinkantoor is verder voorzien van een volledige badkamer, hierdoor kan het tuinkantoor vele functies vervullen, zoals bijvoorbeeld een gastenverblijf. Daarnaast biedt de berging van 190 x 300 cm. een ruimte waar u o.a. ruim uw tuinspullen kunt opslaan.

“Harry heeft ons goed geholpen onze ideeën te vertalen naar materialen en indeling”

Goed Verblijven benadert ieder project op de zelfde wijze, hierbij wordt er rekening gehouden met uw de wensen van de klant. Ook dit project is volledig gebaseerd op de wensen en onze ervaring. Hierover zeiden de klanten ook het volgende: "Wij zijn door Goed Verblijven vanaf begin tot einde intensief betrokken geweest bij de realisering van dit project . Harry heeft ons goed geholpen onze ideeën te vertalen naar materialen en indeling. Bovenal voor ons belangrijk dat alle afspraken werden nagekomen. De bouwers waren prima vaklui, plezierig en ter zake kundig. Het resultaat is precies geworden wat wij voor ogen hadden."

Het tuinkantoor Amsterdam is uitgevoerd met een prachtige open gevelbekleding. Het tuinkantoor is verder voorzien van een badkamer, pantry en een aparte berging. De bedoeling was om de berging zo veel mogelijk buiten zicht te realiseren, om dit te kunnen realiseren is de berging deur blind bevestigd. Dit houdt in dat in de deur de wandbekleding wordt door gezet.

Sfeerimpressie

Referentie groep:
Alle afbeeldingen
Tuinkantoor Amsterdam Oud-Zuid