Logo Goed Verblijven

Referenties route

Referentie route
Door de grote hoeveelheden bouwwerken welke gebouwd worden door Goed Verblijven plannen wij af en toe een route waarin wij foto’s gaan maken bij recent opgeleverde projecten. Doordat wij dit op een later moment doen, kunnen wij foto’s maken van een verder afgeronde staat van het bouwwerk.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Referentie route
Een tijdje nadat wij enkele prachtige projecten hebben opgeleverd rijden wij een route waarmee wij deze projecten fotograferen. Ook vragen wij dan de reactie van de bewoner, zodat we het traject samen netjes kunnen afsluiten. Uw fraaie bouwwerk is dan een sprekende referentie voor andere mensen op de Goed Verblijven website.

Houten verblijf

Referentie Prinsenbeek
De referentie in Prinsenbeek heeft een prachtig tuinkantoor laten bouwen welke volledig rondom is voorzien van een luifel aan de voor en beide zijkanten. Dankzij deze luifel krijgt het volledige bouwwerk een prachtige uitstraling en is de binnenzijde van het bouwwerk beter beschermt tegen direct zonlicht.

Het bouwwerk is voorzien van een verticale zwarte Waxedwood wandbekleding. Deze wandbekleding zorgt voor een zeer duurzaam bouwwerk. Daarnaast is het dak bekleed met een zeer duurzame dakbedekking. Verder is de deur, welke toegang verleend tot de berging, bekleed met dezelfde verticale wandbekleding. Hierdoor wordt een prachtig geheel gecreëerd.

Houten atelier, tuinkantoor Prinsenbeek

Referentie Riel
In Riel hebben wij een prachtige carport, berging en overkapping gebouwd. Deze is volledig aangepast aan de bestaande woning. De berging is bekleed met een prachtige Dumowood wandbekleding. Hierdoor is het bouwwerk erg duurzaam. Het bouwwerk is zeer multifunctioneel. De overkapping biedt een prettige plek om te genieten van zomeravonden, terwijl de carport de auto beschermd tegen de natuur en de berging u een plek heeft om spullen op te bergen.

Houten garage, veranda Riel

Referentie Hoofddorp
De zeer ruime aanbouw Hoofddorp zorgt voor een prachtig geheel. Het tuinkantoor is verder uitgerust met een prachtige luifel, welke doorloopt in de bestaande woning. Daarnaast zorgt het gebruik van blank verticaal Waxedwood voor een geheel dat zorgt voor een zeer moderne uitstraling welke een prachtig contrast creëert met de traditionele woning.

Aanbouw van hout

Referentie Ter Aar
De recreatiewoning te Ter Aar is op een unieke locatie geplaatst, namelijk op een klein eiland volledig omringt door een sloot. Verder staan er vrij veel bomen op dit eiland, waardoor het bouwwerk ook bijna niet zichtbaar is van verschillende kanten. Verder is de recreatiewoning volledig of-grid gebouwd, dit houdt in dat het bouwwerk volledig zelfvoorzienend is, van drinkwater tot verwarming en elektriciteit.

Houten atelier, tuinkantoor, mantelzorgwoning, recreatiewoning Ter Aar

Referentie Saxenburgerstraat
In Amsterdam hebben wij een mooi tuinkantoor gebouwd gelegen tegen het Vondelpark. Deze prachtige locatie samen met de moderne uitstraling zorgt voor een prachtig geheel. Het tuinkantoor is bekleed met een verticale gevelbekleding. Hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling.

Tuinkantoor

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Gerelateerd

Vakantiewoning

Investeren in een vakantiewoning

Bekijk voorbeeld

Het investeren in een vakantiewoning zorgt vaak voor een hoog rendement, daarom is dat tegenwoordig erg populair. In deze blog vertellen wij u wat de voor- en nadelen zijn van beleggen in een vakantiehuis.

luxe tuinkantoor

Luxe tuinkantoor

Bekijk voorbeeld

Thuiswerken is de nieuwe norm geworden en met deze verandering groeit de vraag naar comfortabele werkplekken aan huis. Een luxe tuinkantoor biedt uitkomst. Met een luxe tuinkantoor kunt u de perfecte balans vinden tussen werk en privé.

Menu