Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Zwolle

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Zwolle

In Overijssel hebben wij in de stad Zwolle een prachtig tuinkantoor gerealiseerd. Het lijkt op een schuurtje maar het is toch echt een tuinkantoor. De beperkte ruimte die beschikbaar werd gesteld hebben wij optimaal benut.

Naast dat het goed functioneert als tuinkantoor heeft het ook een ruimte voor opslag. Voor het tuinkantoor in Zwolle hebben we geen gebruik gemaakt van ramen, conform de wens van de klant. Dit zorgt voor een strakke uitstraling. De klapdeuren zijn voorzien van glas waardoor er wel naar buiten gekeken kan worden. De kozijnen geven een prachtig contrast met het hout. Ook het platte dak zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Tuinkantoor vervaardigd uit WaxedWood

De gevelbekleding van dit Tuinkantoor in Zwolle is vervaardigd uit WaxedWood. Dit is een veel gekozen houtsoort en dat heeft meerdere redenen. Dit houtsoort zal met de tijd vergrijzen waardoor het tuinkantoor prachtig wegvalt in de omgeving. Daarnaast is het een zeer duurzaam houtsoort. De voordelen van onze duurzame materialen zijn naast goed voor het milieu dat het een lange levensduur heeft en ook nog eens onderhoudsarm. Ook heeft WaxedWood een langdurige bescherming tegen schimmels en insecten.

Voor de kozijnen is gebruik gemaakt van hardhout. Ook dit is duurzaam maar ook een sterk materiaal doordat het zeer compact is. Hardhout is bestemd tegen alle weersomstandigheden.

Heeft u interesse in een tuinkantoor? Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij verschillende soorten verblijven realiseren. Deze kunnen wij geheel naar uw wensen ontwerpen en bouwen in Zwolle of op een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD