Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Zeist

Zeist

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Zeist

Voor klanten hebben wij dit prachtige strakke houten tuinkantoor gebouwd. Dit tuinkantoor is volledig volgens de wensen van onze klanten gebouwd. De wensen die wij in acht hebben genomen waren onder andere:
• Strakke uitstraling
• Multifunctioneel inzetbaar
• Veel natuurlijk daglicht

Voor de gevelbekleding is gekozen voor Dumowood. Een lichte houtsoort die prachtig in contrast staat met de donkere kozijnen en het felsen dak. De gebruikte materialen zorgt niet alleen voor een oogverblindende uitstraling, maar ook voor een duurzaam tuinkantoor. De lange levensduur wordt gegarandeerd doordat de materialen bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Door de binnenkant af te werken met Fins vuren multiplex platen is het interieur voorzien van een authentiek karakter.

‘Het tuinkantoor staat werkelijk prachtig in onze tuin. Een hele fijne plek om in te werken en onze gasten komen hier graag als zij hier willen logeren. De hoge en brede ramen laten het kantoor ook binnenin stralen.’

Het tuinkantoor is voorzien van een vide en een badkamer. Zo kan deze ruimte geheel naar eigen wens worden ingericht. Wordt deze als kantoor gebruikt dan heeft men voldoende ruimte voor opslag en om een werkplek te creëren. Daarnaast heeft de klant ervoor gekozen om deze ruimte ook in te richten als slaapruimte. Zo kan het tuinkantoor ook perfect dienstdoen als gastenverblijf. Kortom: met dit houten kantoor in de tuin van Goed Verblijven kan men zijn creativiteit de vrije loop.

Dit tuinkantoor en tevens hobbyruimte en gastenverblijf is volgens de wensen van onze klanten gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen, en recreatiewoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Fundering: Betonnen fundering met vorstrand en isolatie
Wanden: Binnenwanden voorzien van Fins vuren multiplex platen
Dak: Felsen zadeldak
Gevel: Bekleed met Dumowood
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD