Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Zeist

Zeist

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Zeist

Een klant in Zeist was op zoek naar een betaalbaar tuinkantoor. In samenspraak met de klant hebben wij dit prefab tuinkantoor geplaatst. Het gehele proces van ontwerp tot bouw is in samenspraak met de klant gegaan. De wensen die wij in acht hebben genomen waren onder andere:
• Multifunctioneel inzetbaar
• Een tuinkantoor met alle gemakken voorzien
• Geïsoleerd tuinkantoor met verwarming

Voor de gevelbekleding is gekozen voor Waxedwood. Een behandeld hout dat bestand is tegen alle weersinvloeden, waardoor een lange levensduur van het tuinkantoor wordt gegarandeerd. Daarnaast hebben we het tuinkantoor voorzien van een groendak, waardoor het grasveld van de tuin kan worden doorgetrokken. Door een groendak te plaatsen blijft het binnen aangenaam. In de zomer wordt de warmte van de zon afgestoten en in de winter blijft de warmte van binnen behouden. In combinatie met de elektrische verwarming is het kantoor het hele jaar door aangenaam.

‘Heel fijn dat we het tuinkantoor zelf kunnen inrichten zoals we willen. Voor nu is het de perfecte extra slaapkamer en wanneer het nodig is kunnen we het weer omzetten tot kantoor.’

Het tuinkantoor kan naar gelieven worden ingericht. Zo kan deze niet alleen als werkruimte worden gebruikt, maar ook als extra slaapkamer. Daarbij is het kantoor van alle gemakken voorzien. Het beschikt namelijk over een badkamer met toilet en douche. Hierbij zorgt de ligging van het kantoor voor de nodige privacy. Zowel voor werk als slapen kan men zich hier optimaal in terugtrekken. Een perfecte plek om productief werk te doen en tevens goed uit te rusten.

Dit tuinkantoor als slaapkamer is conform de wensen van de klant gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen, gastenverblijven en recreatiewoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat groendak
Gevel: Voorzien van Waxedwood gevelbekleding
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD