Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Zaandam

Onze klant aan het woord

Vlak bij de hoofdstad hebben wij in Zaandam een prachtige tuinkantoor gerealiseerd. Hetgeen wat gelijk opvalt is het schitterende contrast met de donkere kozijnen en de houten wandbekleding. De voorzijde is voorzien van grote ramen zodat er genoeg daglicht naar binnen kan. Ook heb je hierdoor uitzicht op de tuin. Iets wat de klanten graag wilden. Ook hebben wij het dak doorgetrokken zodat er een luifel ontstaat. Door deze overkapping ontstaat er een perfecte plek om onder te kunnen zitten.

Ontwerp 

Voor de gevelbekleding is DumoWood gebruikt. De intens diepbruine kleur van DumoWood ontstaat tijdens een zeer milieuvriendelijk bewerkingsproces: dit is thermische modificatie. Met thermische modificatie veranderen de ruwe, onbehandelde planken in een oersterke, isolerende gevelbekleding. Door de hitte van stoom verandert de houtcelstructuur waardoor de planken minder vatbaar zijn voor schimmels en een langere levensduur verkrijgen.

Voor de kozijnen is gebruik gemaakt van kunststof. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat het weinig onderhoud vraagt. Ook hebben kunststof kozijnen een lange levensduur en een hoge isolatiewaarde.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD