Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Vleuten

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Vleuten

Een klant in Vleuten wilde een eigen praktijk aan huis beginnen, maar had inpandig niet voldoende ruimte om een therapieruime in te richten. Daarom is gekozen voor een tuinkantoor, welke wij hebben gerealiseerd. Bij het ontwerpen en bouwen van dit aanbouw tuinkantoor hebben wij de wensen van de klant in acht genomen. Deze waren onder andere:

  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Aanbouw met een aparte ingang
  • Rustige uitstraling

De gevelbekleding bestaat uit zwart Douglas hout. In combinatie met de wit afgewerkt kozijnen geeft dit een moderne uitstraling. Doordat het door ons gebruikte hout bestand is tegen alle weersinvloeden wordt een duurzaam en onderhoudsvriendelijk tuinkantoor gegarandeerd.

Voor extra isolatie hebben we een groendak gerealiseerd. Dit geeft de mogelijkheid om het gazon verder door te trekken, zodat het tuinkantoor ook hier helemaal in op gaat. Daarnaast zorgt een groendak ervoor dat warmte van buitenaf niet door dringt naar binnen en de warmte van binnen niet verloren gaat. Zo kan men het hele jaar door comfortabel werken in dit tuinkantoor.

‘Het raam in het dak is een prachtige toevoeging. Een fijne centrale plek voor mijn cliënten om te wachten of na een sessie bij te komen. Deze praktijk zorgt voor de perfecte sfeer om in te werken. Fijn dat deze een aparte ingang heeft, zodat cliënten niet eerst door mijn huis hoeven te lopen.’

Fijn kantoor om cliënten te ontvangen

Dit tuinkantoor in Vleuten is voorzien van een centrale hal, een werkruimte, vergaderruimte, sanitaire voorzieningen en een keuken. Zo kan er volop in deze praktijk gewerkt worden terwijl deze buiten werktijden kan worden ingezet als gastenverblijf.

Er is gekozen voor een inpandig een strakke afwerking met een zeer licht kleurenpalet. Dit zorgt voor de nodige rust om cliënten goed te kunnen helpen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat andere kleuren nog meer tot hun recht komen, waardoor deze aanbouw ook een perfect gastenverblijf vormt.

Heeft u ook interesse in een eigen tuinkantoor in Vleuten of andere locatie? Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoor
Fundering: Bestaande uit bewapend beton
Wanden: Binnenwanden voorzien van gips
Dak: Plat groendak
Gevel: Bekleed met Douglas
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD