Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Utrecht

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Utrecht

Voor klanten in Utrecht hebben wij midden in de drukte van de stad dit houten tuinkantoor gebouwd. Zij waren op zoek naar een tuinkantoor, waarmee zij energiezuinig stroom op konden wekken. Vanaf het ontwerp tot de bouw hebben wij ingespeeld op de wensen van de onze klanten. Deze wensen waren onder andere:

  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Milieubewust tuinkantoor
  • Extra bergingsruimte

Het tuinkantoor is voorzien van Western Red Cedar, een houtsoort welke bestand is tegen weersinvloeden en op natuurlijke wijze vergrijst. Zo is het tuinkantoor niet alleen duurzaam, maar zal deze met de tijd alleen maar mooier worden. Daarnaast hebben we gekozen om de deur naar de berging ook te voorzien van deze bekleding, zodat het tuinkantoor strak is afgewerkt. Door het dak een stukje uit te breiden hebben we langs de kort een lange zijde een luifel gecreëerd, die wij hebben voorzien van spots. Zo wordt het buitenverblijf in de avond sfeervol verlicht en kan men van een warme sfeer genieten.

‘Precies zoals we het wilden hebben. Het tuinkantoor is zeer praktisch en dankzij de badkamer kunnen wij deze ook inzetten als gastenverblijf. Dankzij de zonnepanelen op het dak kunnen we ook nog eens zelf milieuvriendelijk stroom opwekken. ‘

Voorzien van zonnepanelen

Het tuinkantoor in Utrecht is voorzien van een plat dak met zonnepanelen. Zo draagt het kantoor niet alleen bij aan productief werken, maar ook aan het milieu doordat op een zuinige wijze stroom wordt opgewekt. Daarnaast hebben we het tuinkantoor kunnen uitbreiden met een schuur, welke dient als opslag en fietsenstalling. Doordat deze via een aparte deur bereikbaar is kan de klant ongestoord blijven werken wanneer fietsen worden weg gezet.

Dit tuinkantoor is volgens de wensen van onze klanten gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen, gastenverblijven en recreatiewoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoren
Fundering: Bestaande uit azobe ringbalk met piketpalen
Wanden: Bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat dak voorzien van zonnepanelen
Gevel: Gevelbekleding van Western Red Cedar
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD