Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Ter Aar

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Ter Aar

Klanten kwamen naar ons toe met het idee om een tuinkantoor in Ter Aar te bouwen, op hun erf. Het gebouw moest ook voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden. Het tuinkantoor hebben we geheel in samenspraak met het stel uit Ter Aar ontworpen en gebouwd. Hierbij hebben we ingespeeld op een aantal wensen.

  • Een tuinkantoor waarin geleefd kan worden
  • Aparte werkkamer
  • Ruimte om in de schaduw buiten te verblijven

Voor de buitenbekleding is gekozen voor gemodificeerd Dumowood. Dit hout heeft een behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid aanzienlijk is verhoogd. Hierdoor is het tuinkantoor niet alleen bestand tegen weersinvloeden, maar zal deze ook nog eens decennia lang goed blijven staan en mooi blijven. Om een moderne look aan het bijgebouw te geven is voor een combinatie van een natuurlijke houtkleur en antraciet gekozen.

‘Wij zijn heel blij met het resultaat en de fijne samenwerking. Dit is precies wat we voor ogen hadden, een kantoor dat we ook als gastenverblijf kunnen gebruiken.’

Woonruimte en aparte werkruimte

Dit tuinkantoor is voorzien van een woonruimte met keukenhoek, slaapkamer, badkamer en een aparte werkruimte. Deze indeling zorgt ervoor dat in dit kantoor geleefd kan worden, waardoor deze ook dienst kan doen als gastenverblijf. Dankzij de aparte werkkamer kan er in alle rust gewerkt worden, terwijl de woonkamer als ontvangstruimte kan worden ingezet.

Het verblijf is aan de buitenkant uitgebreid met een overstek, die vanaf de voorzijde doorloopt langs een van de lange zijdes. Dit zorgt ervoor dat klanten in de zomer ook lekker buiten kunnen zitten terwijl ze wachten. Of dat gasten die blijven slapen nog lang buiten van de avond kunnen genieten.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoren
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit regelwerk
Dak: Plat dak voorzien van EPDM bedekking
Gevel: Buitenbekleding van gemodificeerd Dumowood
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout en dubbelglas
Goot: Zinken staduitloop en hemelwaterafvoer tot boven het maaiveld gemonteerd

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD