Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor 's-Hertogenbosch

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor ‘s-Hertogenbosch

In een luxe nieuwbouw hebben wij een prachtig tuinkantoor in ‘s-Hertogenbosch gebouwd die geheel is ontworpen in overleg met de klanten. Het model moest deels een afgeleide van het woonhuis worden met leuke houten accenten. De volgende wensen van de klanten uit ‘s-Hertogenbosch hebben wij in het model verwerkt:

  • Gastenverblijf met badkamer;
  • Meterkas
  • Opbergruimte;
  • Terrasoverkapping;
  • Tuinkantoor en ontspanningsruimte.

Hiervoor is een relatief kleine ruimte dus er werd creatief denkwerk van ons gevraagd. Daarbij loopt ook de perceelgrens schuin ten opzichte van de kavel. Om de oppervlakte optimaal te gebruiken is de achterwand ook schuin gemaakt. Het tuinkantoor is voorzien van wit gestucte muren, een overkapping met bergruimte en een badkamer waar zwart Rhombus is gebruikt. Door de combinatie van hout en stucwerk is er een leuk contrast ontstaan wat het model een extra boost geeft.

De woning is ook een strak kubus model wat het tuinkantoor dan weerspiegelt.

Multifunctioneel tuinkantoor

De overkapping is aan de linkerzijde voorzien van een grote kast die is voorzien van diverse schappen. Als afwerking van deze kasten is er bewust gekozen voor Rhombus, om zo te doen lijken dat dit gewoon buitenwanden zijn. Deze gevelbekleding loopt door over de deuren. Door dit effect vallen de deuren niet expliciet op en is het voor het oog een rustige veranda. De deur naar het achterpad, douchedeur en meterkastdeur zijn op dezelfde wijze afgewerkt. Bij de veranda is het plafond afgewerkt met douglas vellingdelen met douglas balklaag. Hierdoor komt de omliggende natuur terug in het kantoor.

De badkamer is voorzien van Fibo Trespo wanden en plavuizen vloer. Ook is het tuinkantoor of gastenverblijf voorzien van een CV ketel en zijn er radiatoren. Het tuinkantoor is toegankelijk door een grote schuifpui. Het kantoor is voorzien van gips en stucwerk rondom. Tevens is er een gaskachel geïnstalleerd voor extra warmte. Het tuinkantoor in ‘s-Hertogenbosch is multifunctioneel en heeft een prachtige eigentijdse uitstraling.

Specificaties

Categorie: Tuinkantoor
Fundatie: Betonvloer met kantplank geïsoleerd
Wanden: Wanden bestaan uit regelwerk met isolatie
Gevelbekleding: Waxedwood zwart rhombus, tuinkantoor voorzien van stucwerk
Binnen afwerking: Gips en stucwerk Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout met dubbele beglazing.
Dak: Bestaande uit balklaag douglas met douglas vellingdelen, isolatie en EPDM folie.

Het tuinkantoor is volledig op maat gemaakt. Heeft u ook interesse in een tuinkantoor of vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Niets gevonden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD