Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Prinsenbeek

Prinsenbeek

Onze klant aan het woord

In Prinsenbeek hebben wij midden in de bossen een prachtig tuinkantoor gerealiseerd. En dat volledig naar de wensen van de klant.

Het unieke van dit tuinkantoor is het dak. Dit loopt een beetje schuin, wat daarom ook een lessenaarsdak genoemd wordt. Het voordeel van een lessenaarsdak is dat er maar één dakgoot nodig is. ook vereist het dak weinig onderhoud.

Ontwerp

We hebben rondom het tuinkantoor gerealiseerd. Naast dat dit een mooi effect geeft is het ook als bescherming tegen teveel lichtinval.

Het voordeel van dit tuinkantoor is dat hele jaar door bruikbaar is. door de goede installatie is het in de zomer niet te warm en in de winter niet te koud. Hierdoor heeft u er elke dag plezier van. Het tuinkantoor is van een riante hoeveelheid ramen voorzien. Dit geeft een ruimtelijk effect en zorgt ervoor dat er goed uitzicht is op de tuin. Dit zorgt er ook voor dat er in  de winter ook genoeg daglicht naar binnen kan schijnen.

Voor de wandbekleding is er WaxedWood gekozen. Dit is een duurzaam houtsoort wat ervoor zorgt dat er weinig onderhoud nodig is en het een lange levensduur heeft. Door de aantrekkelijke prijs met een projectgarantie van 15 jaar is dit een houtsoort wat veel gekozen wordt voor gevelbekleding.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD