Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Monster

Monster

Onze klant aan het woord

Voor klanten in Monster hebben wij in het Westland, omringd door kassen, een mantelzorgwoning nabij hun woonhuis gerealiseerd. Zo kunnen ouderen zolang mogelijk op zichzelf blijven wonen, terwijl de nodige zorg toch dicht in de buurt is. Daarnaast kan dit bijgebouw ook perfect dienstdoen als recreatiewoning. Voor de bouw hadden onze klanten een aantal wensen.
• Grote open uitstraling
• Veel natuurlijke lichtinval
• Voldoende bergingsruimte

Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van Natural Cladding, dat voor een strakke uitstraling verticaal is toegepast. Natural Cladding is Afrikaans loofhout met een hoge duurzaamheid, die dankzij de thermische behandeling nog meer wordt verlengd. Deze behandeling zorgt er namelijk voor dat het hout bestand is tegen alle weersinvloeden. Het gevolg is een duurzame en onderhoudsvrije woning, waar men nog jarenlang goed in kan verblijven.

Prachtig al dat glas aan de voorkant. Dit maakt het gebouw niet alleen functioneel, maar ook een heuse eyecatcher.

Aan de voorzijde is de woning geheel voorzien van ramen in combinatie met brede pui deuren. Door de ramen door te trekken naar de nok van het zadeldak heeft de mantelzorgwoning veel natuurlijke lichtinval. Dit zorgt ervoor dat de woonkamer met open keuken een zeer ruimtelijke uitstraling krijgt, waarbij de indruk wordt gewekt dat men buiten is. De woonruimte zelf is ruimtelijk ingericht, zodat deze voor iedereen zeer toegankelijk is. Met de zolder is er voldoende ruimte voor berging, waarbij zelfs een extra slaapkamer kan worden gerealiseerd. Daarnaast is de woning aan de achterzijde uitgerust met een garage, die ook gebruikt kan worden als extra berging.
Om voor minimale overlast van hemelwater te zorgen is de voorzijde uitgebreid met een luifel. Deze zorgt voor nodige schaduw op zonnige dagen en voorkomt dat regen tegen de ramen spat. Zo kan men optimaal genieten van de oude dag.

Specificaties
Borstwering: Antraciet betonband
Wanden: Binnenwanden bestaande uit regelwerk, Douglas fijn bezaagd
Gevel: Bekleed met Natural Cladding
Dak: Zadeldak met Monier Signy finnez antraciet dakbedekking
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout met dubbelglas
Luifel: Breedte van 2 meter, afgetimmerd met Natural Cladding

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD