Tuinkantoor Leiden

Leiden

BEVINDINGEN KLANT

Tuinkantoor Leiden

Een klant in Leiden wilde een kantoor in de tuin. Zo kan er vanuit huis worden gewerkt met de nodige privacy en rust. Voor de bouw van het kantoor had de klant de volgende wensen:
• Moderne uitstraling
• Praktische inrichting
• Natuurlijke lichtinval

Dit tuinkantoor is aan de buitenkant geheel zwart afgewerkt. Voor de buitenbekleding is gekozen voor thermisch behandeld hout. De behandeling geeft het hout een langere levensduur. De panelen zijn verticaal geplaatst. Het resultaat is een tuinkantoor met een strakke en moderne uitstraling dat modieus oogt. Het platte zwarte dak draagt hieraan bij.

‘Dankzij de hoge ramen kan ik in alle rust vanuit huis werken, zonder geheel afgesloten te zitten.’

Dit bijgebouw bestaat uit een kantoorruimte met daarnaast een berging. De berging heeft een eigen ingang, zodat deze apart van het kantoor bereikbaar is. Om voor volop natuurlijk licht te zorgen is de kantoorruimte voorzien van hoge ramen. Door deze ramen aan een zijde te plaatsen komt voldoende natuurlijk licht binnen, maar is er niet teveel onnodige afleiding van buiten.

Specificaties
Fundering: Hardhouten fundering bestaande uit ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit regelwerk, enkelzijdig voorzien van vuren vellingdelen
Gevelbekleding: Thermisch behandeld hout
Ramen/deur kantoor: Bestaande uit hardhout en dubbelglas
Deur berging: Plaatdeur, betimmerd met gevelbekleding en voorzien van cilinderslot
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Afvoer: PVC hemelwaterafvoer tot boven het maaiveld gemonteerd

Houten atelier, tuinkantoor Leiden
Houten atelier, tuinkantoor Leiden
Houten atelier, tuinkantoor Leiden

360° foto’s

Benieuwd?

Bekijk alle specificaties van dit verblijf

GERELATEERD

Menu