Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Kinderdijk

Kinderdijk

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Kinderdijk

Voor een klant in Kinderdijk hebben wij dit prachtige tuinkantoor gerealiseerd. Deze hebben wij letterlijk in de dijk gebouwd, wat voor een uniek eindresultaat zorgt. Voor het ontwerp en de bouw van dit houten tuinkantoor hebben wij alle wensen van de klant in acht genomen. Deze waren onder andere:
• Veel natuurlijke lichtinval
• Geïntegreerd in de dijk
• Vrije ruimte om in te richten

Dit tuinkantoor is voorzien van Red Cedar, een houtsoort dat na verloop van tijd op egale wijze zal vergrijzen. Hierdoor gaat het tuinkantoor met de jaren steeds meer op in de dijk, waarin deze gebouwd is. Hiervoor hebben we een deel van de dijk afgegraven en voorzien van keerwanden. Hier tegenaan hebben we het tuinkantoor gebouwd die dankzij het groendak volledig wordt opgenomen door de dijk.

‘Een prachtig tuinkantoor waar ik graag in mag werken. Vanaf de achterkant is het net alsof de dijk nog gewoon doorloopt en dat vind ik een heel mooi effect. Ook kan ik doordat de achterkant is afgesloten in alle rust werken en ik heb alle ruimte om productief te zijn.’

Aan de voorzijde hebben we het houten tuinkantoor voorzien van openslaande deuren met daarnaast hoge raampartijen. Hete gevolg is een voorzijde die bijna helemaal voorzien is van glas. Hierdoor komt uitgebreid licht naar binnen en heeft men prachtig uitzicht tijdens het werken. Daarnaast zorgen de openslaande deuren ervoor dat de ruimte direct met buiten betrokken kan worden. Zo kan het tuinkantoor ook perfect dienstdoen als buitenverblijf om in te recreëren. Kortom: in deze multifunctionele en comfortabele ruimte is het voor iedereen goed verblijven.

Dit tuinkantoor geïntegreerd in de dijk is volgens de wensen van onze klanten gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen, en recreatiewoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Fundering: Bestaande uit azobe ringbalk en piketpalen
Wanden: Binnenwanden bekleed met hoogwaardige wandpanelen
Dak: Plat groendak
Gevel: Bekleed met Red Cedar
Ramen/deuren: Bestaande uit kunststof en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD