Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Hooglanderveen

Hooglanderveen

Onze klant aan het woord

Het tuinkantoor in Hooglanderveen hebben wij mogen realiseren. De rode kleur van de dakpannen geven een landelijke uitstraling. de zwarte houtenplanken geven een prachtig contrast met het zwarte hout. Ook de witte kozijnen kleuren hier schitterend bij.

Voor een fijn uitzicht is het tuinkantoor voorzien van een grote raampartij aan de voorzijde en de zijkant. Zo is er ruim zicht op prachtige graanvelden. Ook geven de riante hoeveelheid ramen een ruimtelijk effect.

Ontwerp

De overkapping ernaast is vervangen door de bebouwing. Hierdoor hebben we meer ruimte gecreëerd. Hierdoor is het zitgedeelte vergroot.

Voor de gevelbekleding bestaat uit ModiWood Colour. Dat betekent dat je dit houtsoort in meerdere kleuren kan verkrijgen. De klanten hebben gekozen voor een zwarte kleur en dat hebben wij gerealiseerd. Het voordeel van ModiWood is dat het erg duurzaam is. dit komt door de thermische verhitting en verkoeling wat ook milieuvriendelijk uitgevoerd is. het voordeel van onze duurzame materialen is dat het onderhoudsvriendelijk is en een lange levensduur heeft.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD