Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Heilige Landstichting

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Heilige Landstichting

Voor een klant in Heilige Landstichting hebben wij dit tuinkantoor gerealiseerd. Een prachtig houten bouwwerk met een strakke moderne uitstraling. Voor het ontwerp en de bouw hebben wij alle wensen van de klant in acht genomen. Deze waren onder andere:

  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Geïsoleerd tuinkantoor
  • Met extra bergingsruimte

Voor de gevelbekleding is gekozen voor zwart afgewerkt Dumowood, behandeld hout dat een duurzame constructie garandeert. Voor een strakke afwerking hebben we de gevelbekleding verticaal geplaatst. Dit loopt prachtig samen met het zinken zadeldak. In combinatie met de donkere kozijnen krijgt het tuinkantoor aan de buitenkant een strakke moderne look dat mooi afsteekt tegen de omgeving.

‘Ontzetten blij met de indeling van dit tuinkantoor. Nu hebben we een plek om in alle rust te werken en om ook gasten in te ontvangen. Heel fijn om bezoek wat meer privacy te kunnen geven als ze blijven slapen.’

Ook als gastenverblijf te gebruiken

Het tuinkantoor in Heilige Landstichting beschikt over alle nodige voorzieningen. De werkruimte kan geheel naar wens worden ingericht, zodat deze perfect dienst kan doen als kantoorruimte of woonkamer. Door deze te voorzien van een keukenblok kan er in deze ruimte geleefd worden. Daarnaast is ervoor gekozen om het kantoor uit te breiden met een badkamer, een vide welke dient als slaapruimte en een schuur. Zo hebben we niet alleen een tuinkantoor gecreëerd, maar een heus gastenverblijf.

Om het af te maken is de leefruimte voorzien van een uitgebreide raampartijen, zodat men optimaal kan genieten van de omgeving en er veel lichtinval is. Dit zorgt ervoor dat de houten afwerking van de binnenwanden prachtig naar voren komt. Zo krijgt dit buitenverblijf een authentiek karakter om volop van rust en privacy te genieten.

Dit tuinkantoor en tevens gastenverblijf is volgens de wensen van onze klanten gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook andere verblijven leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoor of gastenverblijf
Fundering: Bestaande uit bewapend beton
Wanden: Binnenwanden afgetimmerd met Fins vuren
Dak: Zinken zadeldak
Gevel: Bekleding van zwart Dumowood
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout, deur opslagruimte bekleed met Dumowood

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD