Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Heerhugowaard

Heerhugowaard

Onze klant aan het woord

In Heerhugowaard hebben wij een prachtig tuinkantoor mogen realiseren. het tuinkantoor heeft aan de voorzijde een overkapping waar u heerlijk onder kunt genieten van het schitterende uitzicht.

Het zwarte hout staat schitterend en stoer bij de houten balken en de witte kozijnen. Het geeft een landelijke uitstraling en past perfect bij de omgeving.

De sfeer van het tuinkantoor aan de binnenkant wordt voor een groot deel bepaald door de prachtige hertengeweien en schilderijen. Ook het prachtige eikenhouten bureau geeft het een robuuste, stoere uitstraling. door dit alles heeft het tuinkantoor een bosachtige look.

Ontwerp

Door de infrarood panelen wordt het tuinkantoor warm gehouden en is het ook behaaglijk tijdens de koude winterdagen. Het voordeel van deze panelen is dat het in een zeer korte tijd de gewenste temperatuur bereikt.

De gevelbekleding bestaat uit Red Cedarhout. Dit is een zeer duurzaam houtsoort en is eenvoudig te bewerken. Dit houtsoort is goed bestand tegen rot en verwering. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het onderhoudsarm is. dat houd in dat het hout weinig aandacht en onderhoud eist. Ook heeft het een lange levensduur heeft. De klanten hebben gekozen voor een prachtige zwarte kleur waardoor het hout niet vergrijst.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD