Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Haren

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Haren

Een klant uit Haren wilde een tuinkantoor laten bouwen achterin de tuin. Dit kantoor is volledig op maat gemaakt, volgens de wensen van onze klant. De wensen die wij acht hebben genomen waren onder andere:

  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Uitgebreide natuurlijke lichtinval
  • Strak en uniek afgewerkt

Dit tuinkantoor met overstek is voorzien van Waxedwood gevelbekleding. Doordat het hout een behandeling heeft ondergaan wordt een duurzaam kantoor gegarandeerd. Er is voor gekozen om aan de voorzijde de zijwanden en het dak door te laten lopen, zodat hier een overstek wordt gecreëerd. Door de wand aan de voorzijde bruin af te werken en de rest een zwarte kleur te geven krijgt het tuinkantoor een eigenzinnig karakter. Een prachtige unieke plek in Haren om in alle rust te werken.

‘Met het uitzicht op buiten is het een hele fijne plek om te werken. Een goede plek om af te zonderen en productief werk te doen. Wat het tuinkantoor helemaal afmaakt zijn alle voorzieningen, waardoor ik deze ook prima kan gebruiken als logeerruimte.’

Grote werkruimte met keukenblok

Het tuinkantoor in Haren is ruim opgesteld met een grote werkruimte waarin een keukenblok is geplaatst. Daarnaast hebben we het verblijf verder uitgebreid met een slaapkamer en badkamer. Hierdoor heeft men de mogelijkheid om het kantoor buiten werk te gebruiken als gastenverblijf. Daarnaast is het de perfecte plek voor een mantelzorgwoning. Doordat we voldoende raampartijen geplaatst hebben heeft men vanaf elke ruimte prachtig zicht op buiten. Daarnaast zorgt dit ervoor dat er veel lichtinval van buiten is.

Dit tuinkantoor is volledig volgens de wensen van de klant gebouwd en kan ook worden gebruikt als gastenverblijf. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Ook interesse in een houten bouwwerk op maat? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoor
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Waxedwood gevelbekleding in zwart en bruin
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout met dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD