Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Harderwijk

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Harderwijk met zonnepanelen

Voor een klant in Harderwijk hebben wij een tuinkantoor gerealiseerd in de prachtige omgeving nabij het Veluwemeer. Het kantoor is in de buurt van het station gebouwd voor eenvoudige bereikbaarheid. Dit geeft onze klant de mogelijkheid het kantoor te verhuren. Voor het pand zelf had de klant een paar wensen.

  • Ruimte voor meerdere werkkamers
  • Kantoor met alle nodige voorzieningen
  • Voorzien van zonnepanelen

De gevelbekleding van Waxedwood heeft een behandeling ondergaan, zodat het hout bestand is tegen vocht en andere weersinvloeden. Daarnaast zal dit op een natuurlijke manier vergrijzen. Hierdoor is dit kantoor in Harderwijk niet alleen duurzaam afgewerkt, maar past deze ook perfect in de omgeving. Het lessenaarsdak is naar wens voorzien van zonnepanelen, zodat de nodige energie op een milieuvriendelijke manier kan worden opgewekt. Dit maakt het kantoor zoveel mogelijk zelfvoorzienend.

De flexibele wanden zijn een uitkomst voor vergaderingen in grotere groepen, die dankzij de omgeving ook nog eens lekker rustig verlopen.

Voorzien van flexibele wanden

Het tuinkantoor in Harderwijk is voorzien van twee werkruimtes, een gang en de nodige sanitaire voorzieningen. De ruimtes worden van elkaar gescheiden met flexibele wanden. Deze wanden zijn eenvoudig uit te schuiven, zodat er een grotere ruimte gecreëerd kan worden om in samen te werken. Als er apart van elkaar gewerkt moet worden kunnen de wanden weer gemakkelijk terug geschoven worden. Zo ontstaan er weer twee aparte werkruimtes met een gang ertussen, zodat beide partijen rustig kunnen werken zonder elkaar te storen.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een kantoor met een prachtige ontvangstruimte te realiseren.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoor
Fundering: Hardhouten fundering met betonvloer
Wanden: Flexibele binnenwanden met deur en ramen
Gevelbekleding: Waxedwood channelsiding
Dak: Lessenaarsdak met EPDM dakbedekking
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbelglas
Afvoer: PVC hemelwaterafvoer tot boven het maaiveld gemonteerd

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD