Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Doornspijk

Doornspijk

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Doornspijk

Klanten in Doornspijk hadden een prachtig perceel omringd door weilanden en wilden hier graag een tuinkantoor bouwen. Zowel het ontwerp als de bouw van het houten tuinkantoor hebben wij op ons genomen. Hierbij hebben wij alle wensen van onze klanten in acht genomen. Deze waren onder andere:
• Extra ruimte om klanten te ontvangen
• Uitgebreide lichtinval
• Moderne strakke uitstraling

Voor de gevel hebben we gekozen voor twee soorten gevelbekleding. Deze bestaat uit een combinatie van Ceder en zwart Waxedwood. Door deze combinatie krijgt het kantoor in de tuin een strakke moderne afwerking. Hierbij is ervoor gekozen om de zwarte gevelbekleding door te trekken in de luifel, waardoor deze mooi in contrast staat met de voorwand van Ceder bekleding. Het resultaat is een tuinkantoor met een oogverblindende uitstraling. Dit wordt versterkt door de verlichting onder de luifel die het kantoor een romantische sfeer geven.

‘Het is een prachtig tuinkantoor geworden. Ik kom hier graag om te werken en klanten ontvangen. Een prachtplaatje dat niet alleen fijn werkt, maar ook een mooi visitekaartje is.’

Het houten tuinkantoor bestaat uit een werkruimte, ontvangstruimte, sanitaire voorziening en een keuken die ook dienstdoet als archiefruimte. Door de verschillende ruimtes van elkaar te scheiden kan men in alle rust werken, terwijl er toch voldoende plek is om klanten te ontvangen. Dankzij de hoge en brede ramen heeft men prachtig uitzicht op de omgeving, waardoor men ontspannen aan het werk kan gaan. Daarnaast zorgt de keuken voor een centrale plek om los van werk bij elkaar te komen. Dankzij de keuken kan het tuinkantoor ook worden ingericht als mantelzorgwoning of recreatiewoning.

Dit tuinkantoor met ontvangstruimte is volgens de wensen van onze klanten gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen, en recreatiewoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden van vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Combinatie van Ceder en zwart Waxedwood
Ramen/deuren: Bestaande uit kunststof en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD