Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Castricum

Castricum

Onze klant aan het woord

Vlak bij de hoofdstad hebben wij in het plaatje Castricum een prachtig tuinkantoor gerealiseerd. Dit volledig naar de wensen van de klant! Het mooie rood/bruine hout geeft een prachtig contrast met de donkere kozijnen. Doordat de voorgevel van een riante hoeveelheid ramen is voorzien en mooie klapdeuren is er een prachtig uitzicht over de tuin en komt er genoeg daglicht naar binnen.

Het tuinkantoor is voorzien van een badkamer met douche en toilet. Ook is er genoeg ruimte voor een bed. Ook is er een zitgedeelte en natuurlijk is het tuinkantoor ook voorzien van een werkplek.

Ontwerp

De gevelbekleding is van WaxedWood. Dat is een duurzaam houtsoort wat heel gekozen wordt. Naast dat het een mooie kleur heeft, is het ook nog eens duurzaam en lichtgewichtig. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk is om mee te werken. Het voordeel van duurzaam hout is dat het erg lang mee gaat. Hierdoor heeft u er extra lang plezier van! Ook is het onderhoudsarm. Dit houdt in dat er weinig kosten en aandacht verbonden zijn om het hout bij te houden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD