Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Breukelen

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Breukelen

In de achtertuin van een klant in Breukelen hebben wij dit tuinkantoor gerealiseerd. Het was de bedoeling dat het een praktisch klein tuinkantoor zou worden, dat de klant geheel naar eigen wens kon inrichten. Gezien het eindresultaat is het ons zeker gelukt. Voor het kantoor in de tuin had de klant een paar wensen, waaronder:

  • Veel natuurlijke lichtinval
  • Geschikt om het hele jaar te werken
  • Moderne uitstraling

De buitenwanden van het tuinkantoor zijn bekleed met gemodificeerd hout. Dankzij het modificatieproces wordt het hout duurzaam en vormvast, zodat verf hier optimaal aan kan hechten. Om voor een strakke uitstraling te zorgen is ervoor gekozen om de bekleding zwart te verven. Dit staat mooi in contrast met de witte kozijnen van de ramen en de deur. Zo krijgt het tuinkantoor een moderne en unieke look.

Ik ben heel blij met de ramen in meerdere muren. De ruimte lijkt hierdoor groter en ik kan profiteren van veel daglicht, waardoor ik prettig kan werken.

Tuinkantoor met airco en infrarood verwarming

Onze klant heeft ervoor gekozen om de binnenwanden wit te verven, zodat het tuinkantoor ook van binnen modern is afgewerkt. De ruimte kan geheel naar eigen wens worden ingericht, waardoor het tuinkantoor in Breukelen ook kan dienstdoen als tuinhuis of atelier. De voorzijde is voorzien van een luifel, waar wij spots in hebben gemonteerd. Zo draagt dit buitenverblijf in de avond bij aan een romantische sfeer.

Omdat het tuinkantoor geïsoleerd is hebben we gekozen een airco en infrarood verwarming te installeren. Zo kan er in alle weersomstandigheden voor het perfecte klimaat gezorgd worden, zodat de klant het hele jaar door comfortabel kan werken in Breukelen.

Dit tuinkantoor is geheel conform de wensen van de klant gebouwd. Omdat wij maatwerk hoog in het vaandel hebben staan, kunnen wij voor elke situatie het gewenste buitenverblijf realiseren. Ook interesse in een tuinkantoor, recreatiewoning, mantelzorgwoning of een ander bijgebouw op maat? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoor
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Afgetimmerd met Fins vuren
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Gemodificeerd hout, zwart afgewerkt
Deur/ramen: Bestaande uit hardhout, wit gegrond
Goot: Zinken staduitloop met hemelwaterafvoer, tot boven het maaiveld gemonteerd

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD