Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Boskoop

Boskoop

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Boskoop

Klanten in Boskoop waren van plan een tuinkantoor te laten plaatsen, zodat zij vanuit huis konden werken. Naderhand bleek dat wij met de beschikbare ruimte een groter buitenverblijf konden realiseren. Daarom is ervoor gekozen om een tuinkantoor verder uit te breiden met een prachtige recreatiewoning als resultaat. Deze hebben wij volledig volgens de wensen van onze klanten ontworpen en gebouwd. Deze wensen waren onder andere:
• Tuinkantoor/recreatiewoning met eigen schutting
• Praktische indeling
• Ruim terras

De gevel van dit geïsoleerde tuinkantoor is voorzien van Dumowood bekleding. Dit is niet alleen een duurzaam en onderhoudsvriendelijk hout, maar zal ook nog eens op natuurlijke wijze vergrijzen. Hierdoor gaat het tuinkantoor en tevens recreatiewoning met de jaren alleen nog maar mooier worden. In combinatie met de donkere kozijnen en het platte dak zal het geheel nog meer aansluiten op de omgeving. Om voor voldoende natuurlijk licht te zorgen hebben we het houten bouwwerk voorzien van uitgebreide raampartijen. Zo kan vanaf elke ruimte van de zon worden genoten.

‘We vonden het bouwwerk zo mooi dat we deze zijn gaan gebruiken als air B&B. Al onze gasten vinden het een hele fijne plek om een weekend te komen slapen. Daarbij zorgt de schutting voor nodige privacy, zodat iedereen optimaal van deze recreatiewoning kan genieten. Ook een hele fijne plek om in alle rust te werken wanneer we geen gasten hebben.’

Doordat we dit tuinkantoor hebben voorzien van een open keuken, badkamer en slaapkamer is deze zeer multifunctioneel. Deze hebben wij op moderne wijze afgewerkt, zodat het geheel een industriële uitstraling krijgt. Het bouwwerk is een heuse recreatiewoning geworden, waardoor deze perfect is om ook gasten in te ontvangen. Hierbij zorgt de schutting voor de nodige privacy. Ook het terras draagt bij aan het comfort van deze air B&B. Zo kan men optimaal van een welverdiend weekendje weg genieten.

Specificaties
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Dumowood bekleding
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD