Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Amsterdam Ruijterkade

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Amsterdam Ruijterkade

Aan de Ruijterkade te Amsterdam hebben wij voor een klant dit tuinkantoor gerealiseerd. Door deze achter in de tuin te plaatsen kan de klant in alle rust thuiswerken, zonder afgeleid te worden door de drukte van de stad. Het houten kantoor in de tuin is volledig volgens de wensen van de klant gebouwd. Deze waren onder andere:

  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Geïsoleerd tuinkantoor
  • Authentieke afwerking

Dit tuinkantoor is voorzien van WaxedWood gevelbekleding. Door behandeling is dit hout bestand tegen alle weersinvloeden, zodat een duurzaam tuinkantoor wordt gegarandeerd. Daarnaast zorgt dit voor een natuurlijke uitstraling die perfect in de omgeving past. Aan de binnenzijde is ervoor gekozen om het plafond open te houden, zodat al het hout in zicht is. In combinatie met de gipsen afwerking van de wanden zorgt dit voor een strakke en toch authentieke afwerking.

‘Bijzonder hoeveel mogelijk is met de beschikbare ruimte. Ik kom hier graag om muziek op te nemen en te bewerken. Dankzij de badkamer en de ruimte voor een bed kan ik hier ongestoord hele dagen werken.’

Het tuinkantoor is voorzien van schuur en badkamer

De schuur is via een aparte te bereiken. Zo kan men ongestoord in het kantoor werken wanneer een ander naar de opslag moet. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het tuinkantoor direct met buiten kan worden betrokken. Daarom is deze voorzien van openslaande deuren die tevens voor uitgebreid natuurlijke lichtinval zorgen.

Onze klant wilde graag het hele jaar door comfortabel kunnen werken. Om deze reden is gekozen voor infrarood verwarming. Het voordeel hiervan is dat de warmte direct voelbaar is. Door het tuinkantoor te isoleren gaat deze warmte niet verloren. Zo kan men ook tijdens koude winterdagen productief werken in dit tuinkantoor.

Dit tuinkantoor aan de Ruijterkade te Amsterdam is volgens de wensen van onze klanten gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen, gastenverblijven en recreatiewoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoor
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden afgewerkt met gips
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Bekleding van WaxedWood
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD