Tuinkantoor Amsterdam

BEVINDINGEN KLANT

Uitbreiding twee-onder-een-kap tuinkantoor

Een klant in Amsterdam vond het twee-onder-een-kap tuinkantoor van de buren zo mooi dat zij dit ook wel zag zitten. Daarom hebben wij hier nog een derde tuinkantoor aan toegevoegd. Deze hebben wij gebouwd volgens de wensen van onze klant. De wensen waren onder andere:

  • Mogelijkheid om binnen met buiten te betrekken
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Strakke afwerking

Doordat dit tuinkantoor het verlengde wordt van het bestaande twee-onder-een-kap tuinkantoor hebben we ook bij dit model gekozen voor Cedar gevelbekleding. Dit zal met de tijd vergrijzen en op deze manier geheel samengaan met de bestaande tuinkantoren. De wit afgewerkte kozijnen dragen hieraan bij. Zo wordt dit derde tuinkantoor een prachtig onderdeel van een drie-onder-een-kap kantoor.

‘Heel blij dat het op deze manier afgemaakt kon worden. Prachtig om te zien wat allemaal mogelijk is met de beschikbare ruimte. Het kantoor is heel mooi geworden en ik kom hier graag om te werken. Een perfecte uitkomst om thuis te kunnen werken, zonder hiervoor een kamer te moeten inleveren.’

Aan de binnenzijde hebben we de houtlook afgewisseld met een wit afgewerkte muur. Dit staat prachtig in contrast met elkaar en draagt bij een het creëren van een rustige werkplek. We hebben het tuinkantoor uitgebreid met een toilet en extra bergingsruimte, welke via een schuifdeur bereikbaar zijn. Daarnaast zorgen de openslaande deuren ervoor dat het tuinkantoor direct kan worden verbonden met de tuin. Daarmee kan deze ook perfect dienstdoen als verlenging van de tuin, waarbij de inrichting kan worden veranderd naar bijvoorbeeld een extra woonkamer.

Door de beglazing in de deuren komt uitgebreid natuurlijk licht naar binnen, zodat er optimaal van de zon kan worden genoten tijdens het werk. Dit tuinkantoor is de perfecte plek om in alle rust te werken of om te recreëren.

Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen, en recreatiewoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoor
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Voorzien van Cedar bekleding
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD

Menu