Tuinkantoor Amsterdam

Amsterdam

BEVINDINGEN KLANT

Tuinkantoor Amsterdam

Voor onze klanten gaan wij graag een stapje verder. Zo ook met het bouwen van dit tuinkantoor in Amsterdam. Bij gebrek aan ruimte voor een kraan hebben we de aanvoer van onderdelen en benodigdheden door de woning gedaan. Zo hebben wij alsnog een prachtig tuinkantoor kunnen bouwen, waarbij wij alle wensen van de klant in acht hebben genomen. Deze waren onder andere:
• Uitgebreide natuurlijke lichtinval
• Extra opslagruimte
• Authentieke en moderne uitstraling

Voor de gevelbekleding is gekozen voor Red Cedar hout, dat bestand is tegen weersinvloeden. Dit zorgt niet alleen voor een duurzaam tuinkantoor, maar geeft het verblijf een authentiek karakter dat prachtig in de tuin past. Daarnaast staat het hout prachtig on contrast met de kozijnen in antraciet. Om het geheel strak af te werken hebben we de deur naar de opslagruimte voorzien van gevelbekleding. Daarnaast is het houten tuinkantoor afgewerkt met een groendak. Dit geeft een natuurlijke uitstraling en zorgt tevens voor isolatie. De warmte van binnen blijft beter behouden, terwijl warmte van de zon juist wordt afgestoten. In de zomer is het nooit te warm en in de winter wordt het niet te koud, waardoor men het hele jaar door comfortabel in het tuinkantoor kan werken.

‘Een perfect tuinkantoor om als muziek- en filmstudio te gebruiken. Ik kan aan mijn muziek en video’s werken zonder gestoord te worden en de beelden komen prachtig uit dankzij het vele natuurlijke licht. De strakke afwerking van de binnenmuren helpen mij bij het filmen, doordat alles wat ik moet filmen beter in beeld komt.’

De kantoorruimte, welke wordt gebruikt als studio om te filmen en muziek in te maken, is voorzien van uitgebreide raampartijen. Middels een dubbele deur heeft men toegang tot het kantoor. Daarnaast geeft dit de mogelijkheid om het kantoor direct te verbinden met de tuin. Om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte voor opslag over blijft hebben we het buitenverblijf uitgebreid met een opslag, welke via een aparte deur bereikbaar is. Naar wens hebben we ook voor sanitaire voorzieningen, verwarming en voldoende stopcontacten gezorgd. Men kan optimaal gebruik maken van het tuinkantoor en deze naar gelieven inrichten.

Dit tuinkantoor als film- en muziekstudio is volgens de wensen van onze klanten gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen, gastenverblijven en recreatiewoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat groendak
Gevel: Gevelbekleding van Red Cedar
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbel glas

360° foto’s

Benieuwd?

Bekijk alle specificaties van dit verblijf

GERELATEERD

Menu