Tuinkantoor Amsterdam

BEVINDINGEN KLANT

Tuinkantoor Amsterdam met toilet

Onze klant in Amsterdam wilde thuis een kantoor realiseren, om zo rustig te kunnen werken zonder elke dag door de spits te moeten reizen. Hiervoor is gekozen om de ruimte in de tuin te bouwen. Hiervoor had onze klant een paar wensen.

  • Een sfeervolle vormgeving
  • Voldoende natuurlijke lichtinval
  • Sanitaire voorzieningen (toilet)

Voor de gevelbekleding is gekozen voor Waxedwood met aan de voorkant Red Cedar. Deze combinatie geeft het kantoor een rustiek karakter, die perfect samengaat met de rest van de tuin. Aan de voorzijde is dit bijgebouw voorzien van wandlampen, die in de avonden voor een romantische en gezellige sfeer zorgen. Daarnaast is het kantoor voorzien van een overstek die kan dienen als een kleine overkapping.

De planken aan de muur zijn perfect. Nu hoef ik het kantoor niet vol te zetten met kasten, waardoor het kantoor heel ruimtelijk voelt en ik rustig kan werken.

Ook van binnen zijn de wanden betimmerd, waardoor het prachtige uiterlijk van de gevelbekleding door wordt getrokken. Als opslag zijn aan drie zijdes planken aan de muur gemonteerd. Hierdoor blijft meer ruimte over om het kantoor in te richten, zonder de bewegingsvrijheid aan te tasten. Door de voorzijde geheel van glas te voorzien komt overdag volop natuurlijk licht naar binnen, zodat er naast werk ook volop van de natuur kan worden genoten.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoren
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Gevelbekleding van Waxedwood en Red Cedar
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Overstek: 75cmm, onderzijde van Red Cedar
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout en dubbelglas
Goot: Zinken hemelwaterafvoer, tot boven het maaiveld gemonteerd

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD

Menu