Logo Goed Verblijven

Twee-onder-een-kap tuinkantoor Amsterdam

Onze klant aan het woord

Twee-onder-een-kap tuinkantoor

Twee buren in Amsterdam waren op zoek naar een tuinkantoor. Om hun tuin een prachtige uitstraling te geven wilden zij graag een twee-onder-een-kap tuinkantoor. Deze hebben wij voor hen ontworpen en gebouwd. De buren van de rechterzijde van het kantoor hadden de volgende wensen:

  • Multifunctioneel
  • Uitbreiding van hun huis
  • Zo min mogelijk geluidsoverlast

Dit tuinkantoor hebben wij om bomen heen gebouwd, zodat we deze niet hoefden te kappen. Zo wordt het twee-onder-een-kap tuinkantoor een prachtig onderdeel van de tuin. Voor de gevelbekleding is gekozen Cedar hout. Dit is een onderhoudsvriendelijke houtsoort dat een duurzame constructie garandeert. Daarnaast zal dit met de tijd gaan vergrijzen, waardoor het kantoor nog meer wordt opgenomen door de natuur.

Het dak hebben we aan de voorzijde doorgetrokken zodat een luifel is ontstaan, welke we hebben voorzien van spots. Dit maakt het tuinkantoor ook in de avond een prachtige, tevens romantische toevoeging aan de tuin.

‘Een hele fijne plek om in te werken. Heel fijn dat we dit geheel naar eigen wens kunnen inrichten. De plaatsing van de schuur is ook perfect, want zo hebben we beide geen last van elkaar.’

Schuur tussen beide werkruimtes

Dit tuinkantoor is voorzien van een ruime werkkamer, welke naar eigen wens kan worden ingericht. Deze is niet alleen perfect als werkruimte maar ook als extra slaapkamer. Daarnaast hebben we het kantoor uitgebreid met een badkamer en schuur. De schuur hebben we zo geplaatst dat deze tussen de beide werkruimtes zit, zodat men in alle rust kan werken zonder overlast te ervaren. Aan de voorzijde is toegang tot het tuinkantoor met een dubbele openslaande deur. Om veel natuurlijk licht naar binnen te laten zijn deze voorzien van ramen. Zo kan in alle rust worden gewerkt, zonder het gevoel te hebben helemaal afgezonderd te zijn.

Dit twee-onder-een-kap tuinkantoor in Amsterdam is geheel naar de wensen van onze klanten gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis, poolhouse, garage, schuur, een complete mantelzorgwoning of recreatiewoning en vele andere mogelijkheden. Ook interesse in een buitenverblijf? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoren
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Voorzien van Cedar gevelbekleding
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD